Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Λαθρομετανάστες Σομαλοί στην Άνδρο... NAVTEX που κλείνει όλη την θαλάσσια ζώνη ανατολικά της Άνδρου-Τήνου από τους Τούρκους!




Ο θαλάσσιος χώρος που έχει δεσμεύσει η ΤΟΥΡΚΙΑ... για Στρατιωτικές ασκήσεις και δες τώρα που βρέθηκαν Σομαλοί.. 25 τον αριθμό! ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ... εκεί που όλως τυχαία η Τουρκία έχει δεσμεύσει την περιοχή.

Και η είδηση για τους λαθρό-εισβολείς στην ΆΝΔΡΟ!!!

Πηγή http://www.thetoc.gr

Μέχρι την Ανδρο όπου και αποβίβασαν 25 μετανάστες έφτασαν οι δουλέμποροι τα ξημερώματα ενώ ακόμη είναι φρέσκο το μελάνι της συμφωνίας Ε.Ε -Τουρκίας για την αποτροπή των προσφυγικών ροών.

Κάτοικος στα Αχλα της 'Ανδρου εντόπισε το πρωί στο δρόμο πέντε Σομαλούς και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί εξήγησαν στην Αστυνομία ότι κατευθύνονταν στην...Αττική, αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο.

Είπαν επίσης ότι μαζί τους ήταν άλλα 20 άτομα τα οποία εντοπίστηκαν στη συνέχεια από την Αστυνομία.

Ο Τούρκος δουλέμπορος τους άφησε στα Άχλα λέγοντάς τους πως «Εδώ είναι η πόλη» και μάλιστα έλαβε 1000 λίρες Τουρκίας από κάθε άτομο για την μεταφορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στα Άχλα τους έφερε πλοιάριο από Τουρκία και τους έριξε στην θάλασσα τα τελευταία μέτρα και κολύμπησαν στην ακτή.

Πρόκειται για 25 άτομα, 23 Σομαλοί και 2 Πακιστανοί ανάμεσά τους 8 γυναίκες και 3 παιδιά οι οποίοι ταξίδευαν τρεις μέρες από τα παράλια της Τουρκίας.

Ξυράφι πέρασαν όλο το Αιγαίο και άραξαν στην Άνδρο οι ΣΟΜΑΛΟΙ!! Τέτοιο ρεζιλίκι δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει... 

Καταλάβατε τώρα πόσο επικίνδυνοι και αυτοί που μας κυβερνούν.. αλλά και αυτοί που έρχονται; 

Και εσύ ΜΑΛΑΚΑ μου.. κάτσε να σε λιβανίζουν με τα παιδάκια και τα κρουασάν που τους μοιράζουν, ενώ η πατρίδα σου γίνετε κομματάκια! Είναι πολύ κοντά η πλήρης διάλυση...

Εντολές εντολές αλλά υπάρχει και η ΠΑΤΡΙΔΑ, καταλάβατε κύριοι του ΓΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.