Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ετοιμάζονται να ρίξουν την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ ή παίζουν το δικό τους παιχνίδι; εντολή Καμμένου να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το ΥΠΕΘΑ

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Militaire.gr έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ!

Το κλίμα γίνεται όλο και βαρύτερο στην Αθήνα ,μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Μεγάρου Μαξίμου. Στην μεσημεριανή συνάντηση που είχαν Τσίπρας και Καμμένος μπορεί να μην υπήρξε “μετωπική σύγκρουση”, αλλά η αίσθηση που υπάρχει μετά απ΄ αυτή τη συνάντηση είναι ότι η υπόθεση Μουζάλα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις για την κυβέρνηση ,απ΄ αυτές που αρχικά υπολογίζονταν . Το πρωί η παραίτηση Μουζάλα εθεωρείτο δεδομένη. Όσο περνούν οι ώρες όμως το κλίμα αλλάζει.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Καμμένος έχει δηλώσει στον Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Δύο δεδομένα των τελευταίων ωρών επιβεβαιώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση:

•Το πρώτο ότι έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ.

•Το δεύτερο ότι επικοινώνησε με τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη που βρίσκεται στην Αίγυπτο και τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη που είναι στη Γερμανία και τους ζήτησε να επιστρέψουν το συντομότερο στην Αθήνα.



Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Τι έχει πάθει ο Καμμένος και δεν περιμένει την Συνάντηση κορυφής της Ε.Ε.; γιατί πιέζει για αποχώρηση; αφού μετά θα γίνει ανασχηματισμός! Μήπως ο Αλέξης έχει πιεστεί από την Ε.Ε. να φέρει στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ;  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.