Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Πάνο το θες το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ναι ή ου;

Τι τσαλιμάκια κάνεις Πάνο; το θες το Υπουργείο τελικά ή θέλεις αναβάθμιση σε κάποιο δήθεν παραγωγικό;

Για να τα λέμε όλα όπως είναι.. δημοσκοπικά δέχεται μεγάλη πίεση το κόμμα του Π.Καμμένου, οι ΑΝΕΛ που έρχονται από τα κεντροδεξιά, έχουν συγκεκριμένες θέσεις για τα Εθνικά θέματα. Ξαφνικά και εκεί που δεν φαινόταν να υπήρχε πρόβλημα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ βρίσκεται να κατασκευάζει κέντρα προσφύγων, να συτίζει δεκάδες χιλιάδες από αυτούς καθημερινά σε όλη την επικράτεια όπου οι κατά τόπους σχηματισμοί έχουν αναλάβει αυτό το πολύ δύσκολο και δαπανηρό κομμάτι. Βλέπει λεφτά που θα πήγαιναν για συντήρηση μονάδων να πηγαίνουν (με χθεσινά ΦΕΚ), για τις ανάγκες των προσφύγων και των λαθρό. Βλέπει από την άλλη τα στελέχη να έχουν αρχίσει να κλατάρουν... αφού η πίεση που δέχονται είναι πολύ μεγάλη με τα κέντρα φιλοξενίας. Τα μισθολογικά των Στελεχών βρίσκονται σε πλήρη αδράνεια μέχρι και την υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές.

Στα εξοπλιστικά δεν υπάρχει μια.. με βία και αν ,θα υπογραφούν ελάχιστα προγράμματα, όπως αναβάθμιση αεροσκαφών κτλ..

Ο Καμμένος φαίνεται να έχει μυριστεί την δουλειά με το όνομα για την γείτονα.. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να κλείσει αυτός την ονομασία για τα ΣΚΟΠΙΑ και οι Αμερικανοί πιέζουν πολύ... μα πάρα πολύ. Η ονομασία των Σκοπίων μπορεί να ξεκλειδώσει ποιο εύκολα την διαπραγμάτευση του χρέους.. μέχρι και διαγραφή ή μειωμένα επιτόκια με επιμήκυνση συγκεκριμένων δανειακών συμβάσεων. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τον Μαίο το θέμα της ονομασίας των ΣΚΟΠΙΩΝ πρέπει να έχει λυθεί!!!

Κυπριακό... ήδη στην Λευκωσία ο Αναστασιάδης άρχισε να τσινάει και να μην δέχεται λύση.

Και ο Πάνος Καμμένος ξαφνικά βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο! Και αρχίζει να μουρμουρίζει.. τα έχει βρει με την ΝΔ; μπορεί.! Ξέρει κάτι για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ; πιθανόν!

Υπομονή για την σύνοδο κορυφής, να δούμε ΑΝ θα βγει κάτι και βλέπουμε τι θα γίνει με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! όλα πάντως βρίσκονται στον αέρα...δεν είναι μπλόφα. Από την παραμονή στην κυβέρνηση με αλλαγή πόστου για τον Καμμένο μέχρι και ΕΚΛΟΓΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.