Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ψάχνουν τρόπο για να ανάψει το φιτίλι της Ειδομένης, προβοκάτορες, πρακτόρια και φτωχοί συγγενείς αριστεριστές.


Όλα έτοιμα στην Ειδομένη για το μεγάλο μπαμ, οι 9 με 10.000 λαθρο-πρόσφυγες που έχουν απομείνει εκεί είναι ικανός αριθμός για τα σχέδια των μπαχαλάκηδων εντός και εκτός Ελλάδας.

Περίεργες ΜΚΟ, κάτι περίεργοι τύποι-φιλεύσπλαχνοι που έχουν εμφανιστεί την τελευταία μόλις εβδομάδα στην περιοχή από χώρες της Βόρειας Ευρώπης με δήθεν ανθρωπιστικά κίνητρα αλλά όλοι τους ανήκουν στις εκεί εξωκοινοβουλευτικές πτέρυγες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, μαζί τους και εγχώριοι προβοκάτορες, τύποι σαν και αυτούς που καίνε συχνά πυκνά την Αθήνα, όλο αυτό το συνονθύλευμα ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτι.

Το σχέδιο τους μέχρι και σήμερα δεν πάει καλά και ο πρόχειρος καταυλισμός στην Ειδομένη δεν έχει ξεσηκωθεί όπως θα ήθελαν, οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που πάνε από σκηνή σε σκηνή, βρίσκουν τα νέα παιδιά αλλά και ασυνόδευτα νεαρά αγόρια και προσπαθούν να τα ξεσηκώσουν για να περάσουν τα σύνορα ομαδικά όπως λένε γιατί έτσι με αυτό το τρόπο θα είναι δύσκολο να τους επιτρέψουν όλους πίσω στην Ελλάδα.

Το Σάββατο το πρωί στην Ειδομένη κυκλοφόρησαν φήμες μεταξύ των προσφύγων ότι το μεσημέρι της Κυριακής θα ανοίξουν τα σύνορα και μάλιστα προγραμματίζουν πορεία.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει όλοι αυτοί που σας προανέφερα, οι οποίοι εμφανίζονται είτε ως αλληλέγγυοι είτε ως μέλη ΜΚΟ επιχειρώντας να πουλήσουν ψεύτικες ελπίδες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, πρόκειται για άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που έχουν πάει τα τελευταία 24ωρα στα σύνορα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.

Σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών υπήρχε κάλεσμα για μαζική διαμαρτυρία και πορεία μεταναστών και αλληλέγγυων προς τα σύνορα και την Κυριακή.

Στην Ειδομένη έχουν καταγραφεί από τις Ελληνικές αρχές συνολικά 15 ΜΚΟ, ωστόσο 4 με 5 από αυτές είναι κόκκινο πανί για την ΕΛΑΣ που δεν γνωρίζει ποια συμφέροντα εξυπηρετούν στην περιοχή, για το θέμα έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ.

Ο αριθμός των προσφύγων και λαθρομεταναστών που αποχωρούν καθημερινά είναι πολύ μικρός σε σχέση με τους 9 με 10.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που αριθμεί σήμερα ο καταυλισμός.

Μέχρι στιγμής νικά η θέληση των λαθρομεταναστών και προσφύγων να φύγουν από την χώρα μας και δεν έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλες εντάσεις στην περιοχή, αν και τα κρούσματα κλοπών στα γύρω χωριά όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο και ιδιατέρως αυξημένα. Τι θα γίνει όμως όταν θα αντιληφθούν ότι τα σύνορα έκλεισαν μια για πάντα; Πως θα αντιδράσει ο εγκλωβισμένος όχλος;

Πρέπει όσο είναι καιρός να μαζευτούν οι προβοκάτορες από την περιοχή, η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ πρέπει να έχουν μάτια ανοικτά γιατί από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα το φιτίλι μπορεί να ανάψει με απρόβλεπτες συνέπειες για την χώρα μας.

Οι Ευρωπαίοι ψάχνουν τρόπο για να καταργήσουν μια και καλή την συνθήκη Σένγκεν, και μια εξέγερση στην Ειδομένη, με 9-10.000 λαθρό να καίνε και να σπάνε τα πάντα στο πέρασμα τους, θα τους καθόταν λουκούμι! Αυτό είναι το σχέδιο της Ευρώπης και η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα πάντα ώστε αυτό το σχέδιο να μην πετύχει, γιατί αν πετύχει στην Ειδομένη, τότε ο καταυλισμός του Πειραιά με τους 5.000 λαθρό στο λιμάνι θα είναι ο απόλυτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τις Ελληνικές αρχές! Η απόλυτη κόλαση.. η κόλαση του Δάντη στην καρδιά της Πρωτεύουσας. Και φυσικά η εξέγερση δεν θα σταματήσει εκεί αφού θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα και φυσικά πίσω δεν θα κάνουν και οι κρατούμενοι μετανάστες στα κέντρα κλειστού τύπου που πλέον βρίσκονται μόνο στα νησιά αφού και αυτοί σε πρώτη φάση προβούν σε στάση και μετά όσοι από αυτούς μπορούν, θα εξεγερθούν με αποτελέσματα μέχρι στιγμής άγνωστα.

Φανταστείτε να σκάσει η κατσαρόλα στα κέντρα φιλοξενίας, να χρειαστούν αναγκαστικά πολύ μεγάλο όγκο δυνάμεων για να καταστείλουν τις εξεγέρσεις σε αυτά, στα νησιά με τα κλειστού τύπου κέντρα κράτησης να μάθουν εν τω μεταξύ τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα, να εξεγερθούν και αυτά.. και φυσικά η διασπορά Αστυνομικών δυνάμεων σε ένα τέτοιο σενάριο θα είναι πρακτικώς αδύνατη! Άρα θα χρειαστεί να υπάρξει εμπλοκή του Στρατού με προφανώς έκδοση διαταγής για κήρυξη Στρατιωτικού νόμου. δλδ το απόλυτο ΧΑΟΣ.

Αυτά πάνω κάτω επιδιώκουν οι Ευρωπαίοι και επειδή βλέπουν ότι μέχρι στιγμής οι μετανάστες κρατούν μια σχετικά ήρεμη στάση, προσπαθούν με πράκτορες, μπαχαλάκηδες και ΜΚΟ να τους ξεσηκώσουν. 

Τώρα μέσα σε αυτούς προσθέστε και μέρος από τους 4.000 Ισλαμιστές που όπως λένε ξένες μυστικές υπηρεσίες ετοιμάζονται για χτυπήματα στην Ευρώπη. Και 20 άτομα να είναι διασκορπισμένα στα κέντρα φιλοξενίας φτάνουν για να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους. Προσθέστε τώρα και πράκτορες των Γερμανών που δουλεύουν σε ΜΚΟ και έχουν αναγνωριστεί επιτυχώς από τις Ελληνικές αρχές, συν τους Τούρκους της ΜΙΤ που πιθανόν να βρίσκονται σε διάφορα κέντρα κράτησης ή φιλοξενίας με σκοπό να παρατηρούν τις καταγραφές και το πως λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα.

Η μόνη λύση για την Ελληνική Δημοκρατία είναι η απόλυτη στήριξη της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ σε μέσα, υλικά και ίσως σε νέα κονδύλια ώστε να μπορούν αυτές οι δυο υπηρεσίες να απλώσουν καλύτερα τα δίχτυα πληροφοριών και να αποτρέψουν όλους αυτούς που σήμερα προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στην χώρα μας. Η ποιο σημαντική κίνηση που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ και αποτροπή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ στο επίπεδο της συλλογής πληροφοριών. Ούτε Στρατιωτικός νόμος που διάβασα από έναν εα Στρατηγό, ούτε να μετασχηματιστούν όλα τα κέντρα σε κλειστού τύπου. Αυτές οι κινήσεις υποδηλώνουν πανικό και σύγχυση.. ενώ οι κινήσεις συλλογής πληροφοριών, αξιολόγησης τους και αποτροπής είναι αυτές που μπορούν να σώσουν την χώρα από το απόλυτο ΧΑΟΣ. Πρώτα κοιτάς να αποτρέψεις.. και μετά κοιτάς να τα κάνεις ΠΟΥΤΑΝΑ όλα με Στρατιωτικό νόμο!

Η χώρα μας χρειάζεται ηρεμία και την ηρεμία μπορούν να την προσφέρουν αυτή τη στιγμή μόνον η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.