Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Χάνει τον έλεγχο της Ειδομένης η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προβοκάτσια ετοιμάζουν ΜΚΟ και ξένοι πράκτορες βάζοντας μπροστά τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες.

Άγνωστης προέλευσης φυλλάδια έκαναν την εμφάνιση τους στην Ειδομένη, μαζί με χάρτη της περιοχής, ενημέρωναν εσφαλμένα τους πρόσφυγες ότι ο φράχτης που είναι τοποθετημένος μπροστά σας είναι για να σας αποπροσανατολίσει και να νομίζετε πως τα σύνορα είναι κλειστά. Ο Φράχτης τελειώνει στα πέντε (5) χιλιόμετρα από εδώ, όπου μετά δεν υπάρχει φράχτης να σας αποτρέψει να μπείτε στη Μακεδονία". Καλούσε δε τους πρόσφυγες να περάσουν κατά χιλιάδες ώστε να μην μπορεί η αστυνομία να τος σταματήσει.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το φυλλάδιο αυτό ήταν γραμμένο στα Ελληνικά και είναι απορίας άξιο ποιος πρόσφυγας κατάλαβε έστω και μια λέξη από αυτό!! Κι όμως σχεδόν 1000 με 1500 πρόσφυγες ακολούθησαν το μονοπάτι που ήταν σχεδιασμένο στον χάρτη και κινήθηκαν προς το σημείο που τους είχε υποδειχθεί.


Πρόκειται σαφώς για σχέδιο αποσταθεροποίησης, από γνωστά κέντρα που αποφάσισαν να παίξουν με τις ζωές των προσφύγων, θέλοντας ταυτόχρονα να προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στο εσωτερικό τους.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο της περιοχής.. με τις ΜΚΟ να αλωνίζουν και τους ξένους πράκτορες να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ξεσηκώσουν τους πρόσφυγες εις βάρος της χώρας μας, προκαλώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις επί της συνοριακής γραμμής.

Οι πρόσφυγες και οι λαθρο-εισβολείς πρέπει άμεσα να μετακινηθούν από την περιοχή στα κέντρα φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να μην μπορούν οι ΜΚΟ και οι πράκτορες να στήνουν τέτοια περιστατικά όπως το χθεσινό, που φέρουν την χώρα μας σε κίνδυνο και απολογούμενη στους γείτονες μας.

Θα τα καταφέρει; άποψη μου πως όχι.. τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν, διότι ο σκοπός των ΜΚΟ και των ξένων πρακτόρων που έχουν διεισδύσει στην ΕΛΛΑΔΑ είναι ένας και μοναδικός, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, κοινωνική αναστάτωση, εξέγερση λαθρό εναντίον Ελλήνων πολιτών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.