Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Boeing 737 - 800 της εταιρείας flydubai που προερχόταν από το Ντουμπάι συνετρίβη στον Αεροδιάδρομο του Ροστόφ.


via GIPHY

Ο κυβερνήτης του Boeing 737 - 800 της εταιρείας flydubai που συνετρίβη σήμερα Σάββατο στο Ροστόφ επί του Ντον ήταν κυπριακής εθνικότητας, ανακοινώθηκε από τη ρωσική εισαγγελία.

«Πενήντα πέντε επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν. Έξι από τα επτά μέλη του πληρώματος ήταν ξένοι. Ο κυβερνήτης ήταν υπήκοος της Κύπρου», δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Ένα Boeing 737 - 800 της εταιρείας flydubai που προερχόταν από το Ντουμπάι συνετρίβη σήμερα γύρω στις 03:50 (ώρα Μόσχας, 02:50 ώρα Ελλάδας) ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ροστόφ επί του Ντον σε κακές καιρικές συνθήκες. Κατά τη συντριβή σκοτώθηκαν και οι 62 επιβαίνοντες.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Το Αεροπλάνο στο στιγμιότυπο που βλέπετε στην αρχή της είδησης, πέφτει φλεγόμενο. Πιθανόν να είναι ο ένας κινητήρας.. ειδικός δεν είμαι αλλά απλά γράφω αυτό που βλέπω και νομίζω ότι το βλέπετε και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.