Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

1200 ΕΠΟΠ με ειδικότητα νοσηλευτή θέλει ο Καμμένος. Δεν υπάρχουν λεφτά όμως του απαντά ο Τσίπρας.

Την πρόσληψη 1200 ΕΠΟΠ με ειδικότητα νοσηλευτών-νοσηλευτριών επιθυμεί το ΥΠΕΘΑ. Η δικαιολογία που επικαλείται προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, είναι οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό λόγω προσφυγικού που είναι μεγάλες, αναγκάζοντας τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία να κλείνουν πτέρυγες τους αφού Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να μεταφερθεί στα Hot Spot.

Μια ανάλογη προκήρυξη για προσλήψεις είχε συνταχθεί επί εποχής Κωσταράκου,αλλά έμεινε στα χαρτιά, αφού κονδύλια δεν υπήρχαν.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος ασκεί έντονες πιέσεις στο υπουργείο Οικονομικών ώστε να βρεθούν τα κονδύλια και να βάλει ο Υπουργός Οικονομικών τις απαραίτητες υπογραφές για να προχωρήσει η προκήρυξη των 1200 θέσεων.

Άποψη μου, χωρίς όμως να έχω κάποια πληροφόρηση, είναι ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι μάλλον απίθανο! 1.200 άτομα, οι μισθοί και η εκπαίδευση που πρέπει να τους παρασχεθεί, αφού θα είναι ΕΠΟΠ, ανεβάζει το ποσό σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια που δεν φαίνεται να υπάρχουν από κάποιο λογαριασμό του κράτους. γι'αυτό φωνάζει ο Καμμένος τόσο καιρό και όχι για το Μακεδονικό και τα περί Μουζάλα.. ο Καμμένος θέλει να βάλει την υπογραφή του σε προσλήψεις πριν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, σου λέει το ασφαλιστικό και το μισθολογικό δεν τον έλυσα, ε ας προσλάβω νοσηλευτές να πω ότι κάτι έκανα! Έξυπνος ο Υπουργός.. αλλά λεφτά δεν υπάρχουν και επίσης υπάρχει και απαγόρευση προσλήψεων στο δημόσιο. Αν πάντως βρεθεί τρόπος να γίνουν προσλήψεις... θα πρέπει να γίνουν και για τα πολιτικά Νοσοκομεία, αφού και εκεί το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

και καλά ρε συ Πάνο Καμμένο.. ΕΠΟΠ για τα Στρατόπεδα δεν έχει; υπάρχουν απίστευτες ελλείψεις και οι τελευταίοι ΕΠΟΠ Λοχίες προάγονται, εκεί τι θα κάνεις; δεν θα έχει Λοχίες και Δεκανείς ο Στρατός; Δεν κοιτάς να λύσεις πρώτα το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Μονάδων και μετά να φωνάζεις για ΕΠΟΠ Νοσηλευτές;

Σε πόσες βάρκες νομίζεις ότι μπορείς να πατήσεις; κάποια στιγμή Πάνο θα βρεθείς στο νερό με αυτά που κάνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.