Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Μακεδονία τα ΣΚΟΠΙΑ για τον υπεύθυνο μετανάστευσης Υπουργό κ.Μουζάλα, σήμερα παίζεται η παραμονή του!




Πολλά τα θέματα που προκύπτουν από το βίντεο... ο Μουζάλας το είπε γιατί το πιστεύει; ή γιατί διάβασε το χαρτί που είχε μπροστά του; γιατί όπως έχει γίνει γνωστό άλλη η ανακοίνωση-παρότρυνση που ήταν γραμμένη στα Ελληνικά και άλλο αυτό μοιράστηκε σχεδόν την ίδια ώρα στους ίδιους πρόσφυγες αλλά η γραφή του ήταν στα Αραβικά! Πάντως κοινό σημείο και των δυο ήταν ότι παρότρυναν τους πρόσφυγες να περάσουν παράνομα τα σύνορα με τα ΣΚΟΠΙΑ, το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι, 3 νεκροί στο φουσκωμένο ρέμα της πράσινης γραμμής.

Το δεύτερο θέμα που προκύπτει είναι γιατί ο δημοσιογράφος που ακούει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δεν τον ανακαλεί στην τάξη! Νομίζω η απάντηση είναι αυτονόητη..

Το τρίτο θέμα είναι γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει μια περίεργη ροπή στο να χρησιμοποιεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τα ΣΚΟΠΙΑ, να θυμίσω εδώ ότι δεν είναι ο πρώτος Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί τα ΣΚΟΠΙΑ ως Μακεδονία! Πριν λίγο καιρό το ίδιο είχε κάνει και ο Ν.Ξυδάκης!

Η παραίτηση του είναι στα χέρια του Πρωθυπουργού από σήμερα το πρωί.

Και κάτι τελευταίο... ήταν πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν αλλαγή του Μουζάλα και αρκετοί από τους ΑΝΕΛΛ! Και πιέσεις δεχόταν και από μερίδα της αντιπολίτευσης. Η παραίτηση ή η παραμονή στο πόστο του, είναι πλέον αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού.

Το να προκάλεσε την παραίτηση του, να μην σας φανεί καθόλου παράξενο!!! Είναι πολλά τα χρήματα γύρω από το προσφυγικό και ο Μουζάλας μέχρι ενός σημείου είχε φέρει πολλές αντιρρήσεις στις απευθείας αναθέσεις αλλά και στο έργο πολλών ΜΚΟ!

Εδώ θα διαβάζετε αλήθειες.... αρέσουν δεν αρέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.