Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Eπικοινωνία Τσίπρα με γ.γ. ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ, βουλιάζει η χώρα,φέρεται να είπε ο Πρωθυπουργός.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αποκάλυψε σήμερα ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας επικοινώνησε με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Γ.Στολντεμπεργκ και τον ενημέρωσε ότι η κατάσταση στο Αιγαίο δεν έχει βελτιωθεί και ότι οι ροές ολοένα και αυξάνονται, θέτοντας προ των ευθυνών του τον γ.γ. του ΝΑΤΟ. Από την πλευρά το ΝΑΤΟ απάντησε ότι η επιχείρηση βρίσκεται στην αρχή και ότι χρειάζεται υπομονή.

Αυτό φυσικά που δεν μπορεί να απαντήσει το ΝΑΤΟ γιατί δεν είναι αρμοδιότητα του, είναι το πότε η Τουρκική πλευρά θα νομοθετήσει για την συμφωνία, αφού υπάρχουν αρκετοί παράμετροι στην συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκία που όπως επισήμανε χθες και ο Δ.Αβραμόπουλος σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ, δυσκολεύει την ολοκλήρωση της συμφωνίας στο σύνολο της.

Με απλά λόγια.... την βάψαμε ως χώρα, οι 50.000 που βρίσκονται σήμερα εδώ, να περιμένετε να αυξηθούν δραματικά, πιθανόν κοντά σε ένα νούμερο 150 με 200.000 εγκλωβισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.