Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Τόσκας: Θα πάει ο Στρατός στην Ειδομένη - Καμμένος: Ποιος Στρατός; δεν είμαστε ΜΚΟ! Και το χάος στην Ειδομένη συνεχίζεται...


Συζήτηση τώρα μεταξύ τοίχου και απέναντι τοίχου!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε πως μετά την αποχώρηση των ΜΚΟ τη σίτιση των προσφύγων θα αναλάβει ο στρατός.
Ωστόσο τό ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος όσο και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ τον διέψευσαν. 

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στον καταυλισμό της Ειδομένης, ο Πάνος Καμμένος, επισήμανε ότι η Ειδομένη δεν είναι οργανωμένο κέντρο φιλοξενίας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί ο στρατός. Για το θέμα της τροφοδοσίας που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις Τόσκα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ξεκαθάρισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι υπηρεσία τροφοδοσίας τροφίμων. Όπως είπε, ο στρατός ανέλαβε ένα έργο συγκεκριμένο, να φτιάξει τις υποδομές άμεσα και να οργανώσει την λειτουργία τους. Ο στρατός σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ανέλαβε την τροφοδοσία, μέσω εταιρειών, σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας και υπογράμμισε ότι η Ειδομένη δεν είναι οργανωμένο κέντρο και ο στρατός δεν πρόκειται να εμπλακεί.

Από την πλευρά ο κ.Κουίκ που βρέθηκε στην Ειδομένη είπε πως «ο στρατός δεν είναι ΜΚΟ και προσφέρει πολύ συγκροτημένα εκεί που χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.