Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Δεύτερο κρούσμα ηπατίτιδας στην Ειδομένη προκαλεί ανησυχία στην Κυβέρνηση. Αν η κατάσταση δεν επιλυθεί εντός της εβδομάς θα μετακινηθούν με βια δηλώνει ο αν.Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας

Και δεύτερο κρούσμα ηπατίτιδας Α διαγνώστηκε στον πρόχειρο καταυλισμό προσφύγων-λάθρο στην Ειδομένη σήμερα, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

«Ελπίζω ότι η κατάσταση στην Ειδομένη θα επιλυθεί σε μία εβδομάδα χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσουμε με τη βία τους πρόσφυγες»
δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Αν η απομάκρυνση δεν γίνει με σχέδιο από την ΕΛΑΣ και τις Υπηρεσίες της Κυβερνήσεως, η κατάσταση θα ξεφύγει και μια εξέγερση δίπλα από τα σύνορα, μόνο σε καλό θα βγει για την κυβέρνηση και την ΕΛΑΣ.

Σήμερα για να καταλάβετε πόσο μπλεγμένη είναι η κατάσταση, μοιράστηκαν σε λαθρο και πρόσφυγες φυλλάδια στα Αγγλικά που έγραφαν ότι η κατάσταση στα κέντρα καταγραφής και φιλοξενίας είναι τραγικές και να μην πάνε να μείνουν σε αυτά, γιατί υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους και την ασφάλεια τους. Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να προκληθεί πανικός ανάμεσα στους πρόσφυγες, ώστε η κατάσταση να ξεφύγει και να προκληθούν καταστάσεις που κάνεις μέχρι και σήμερα δεν έχει δει στην χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.