Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Δοκιμάζουν τις Ελληνικές αρχές οι Τούρκοι, με διαβατήριο του ψευδοκράτους επιχείρησε να μπει Τούρκος επιτηρητής για το προσφυγικό στην ΧΙΟ.

Τούρκος Αστυνομικός, προσπάθησε να εισέλθει στην ΧΙΟ μαζί με τους υπόλοιπους Τούρκους επιτηρητές για την καταγραφή και επιστροφή των λαθρό στην Τουρκία. με διαβατήριο των Κατεχομένων του παράνομου ψευδοκράτους. Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί εκτός της ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι Ε.Δ. 

Φανταστείτε πόσοι πράκτορες των Τούρκων έχουν περάσει με τις καραβιές των λαθρό και δοκιμάζουν τις αντοχές αλλά και παρακολουθούν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Ελληνικών αρχών. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το σύνολο τον κέντρων καταγραφής βρίσκονται δίπλα ή σε πολύ κοντινή απόσταση από πολύ ευαίσθητες Στρατιωτικές Μονάδες και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά τα κέντρα δεν είναι κλειστού τύπου αλλά ανοιχτού, δλδ μπαίνει βγαίνει όποτε θέλει κάποιος, πάει φωτογραφίζει τις Στρατιωτικές μονάδες και γυρνά πίσω στο κέντρο χωρίς να τον έχει αγγίξει κανείς!

Δείτε που έχουν τοποθετήσει τα κέντρα καταγραφής και φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αυτές ΔΕΝ είναι απόρρητες αφού οι διευθύνσεις τους βρίσκονται σε επίσημες σελίδες του ΓΕΣ και του Ελληνικού κράτους, οπότε δεν υπάρχει διαρροή απόρρητων θέσεων. Επίσης μπορείτε να βρείτε τα τηλ και την θέση τους μέσα από μι απλή αναζήτηση σε τηλ καταλόγους.

Οι πληροφορίες όπως δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του Α.Δρούγου, διεθνολόγου, αναλυτή.

Του Σχιστού στη Βάση Σαλαμίνας, στη Βάση Σκαραμαγκά και στην μοναδική έξοδο της Αθήνας προς Νότο και στην βάση της Ελευσίνας. Φυσικά σε απόσταση αναπνοής απο τα πετρέλαια.

Του Ελληνικού στο FIR ATHENS και στην μοναδική έξοδο προς Λαυρεωτική απο το Νότο.

Tου Λαυρίου στη ΔΕΗ – Τη σημαντικότερης εγκατάστασης παροχής ενέργειας στην πρωτεύουσα σε περίπτωση πολέμου και φυσικά δίπλα στο τρίτο λιμάνι της Αττικής.

Του Πειραιά, στο σημαντικότερο λιμάνι και δίπλα στη δεύτερη και τελευταία εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας σε περίπτωση πολέμου (είναι σε κατάσταση Β – ανενεργή αλλά με δυνατότητα λειτουργίας σε 8 ώρες).

Της Νέας Μάκρης δίπλα στο χώρα διασποράς της Πολεμικής Αεροπορίας, σε απόσταση αναπνοής από τη Βάση ελικοπτέρων και πολύ κοντά στο Βενιζέλος και τη Ραφήνα.

Της Μαλακάσας, δίπλα στη βάση των Χωκ, σε μικρή απόσταση απο την κεντρική μονάδα αποθήκευση υλικού πολέμου (Άγιος Στέφανος) και στην μοναδική έξοδο προς Βορρά

Των Αφιδνών δίπλα στη Μονάδα της Αυλώνας και στην έξοδο προς Βορρά.

Στις Αχαρνές, στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ, 3ο ΤΥΛ και στις κεντρικές αποθήκες της αστυνομίας και στην έξοδο προς το Βουνό. Πλησίον των αεροπορικών βάσεων Δεκέλειας και Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.