Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Προβοκάτσιες Τούρκων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανάρτησαν τουρκικές σημαίες.. κοιμάται η ανεύθυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Έναν άκρως προκλητικό τρόπο διάλεξε Θεσσαλονικιός… για να εκφράσει τα αισθήματά του, την παραμονή της 25ης Μαρτίου. Λίγη ώρα πριν αλλάξει η ημέρα και ξεκινήσει ο επίσημος εορτασμός της εθνικής μας επετείου, αποφάσισε να κρεμάσει στο μπαλκόνι του την τουρκική σημαία. Το περαστικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία της οδού Βασ. Όλγας. Η κίνηση του ενοίκου της πολυκατοικίας δεν πέρασε απαρατήρητη. Περίοικοι ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ένας σταθμός ασφαλείας ανέλαβε να μεταβεί στο σημείο και να του ζητήσει να ξανασκεφτεί την πράξη του. Λίγη ώρα αργότερα η τουρκική σημαία κατέβηκε από το μπαλκόνι…

 thestival.gr, seleo.gr


Ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας, βγήκε όπως και πολλοί άλλοι ένοικοι κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους τούρκους. Και είχε την έμπνευση να φορέσει μπλουζάκι με την τουρκική σημαία. Καθόλου καλή έμπνευση, αφού αυτό προκάλεσε την οργή όλων όσων των αντιλήφθηκαν και βρίσκονταν επι της λεωφόρου Αμαλίας για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Τα περιστατικά δεν είναι τυχαία.. και είναι τρανή απόδειξη ότι στην Ελλάδα κάνουν ότι θέλουν οι Τούρκοι πράκτορες μαζί με παρακρατικούς της αριστερής συμμορίας. Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και το μήνυμα του Ερντογάν ήταν ολοφάνερο και προκλητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.