Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Λάρνακα: Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος Αιγυπτιακών αερογραμμών, άγνωστες οι προθέσεις του αεροπειρατή. Η Αίγυπτος μιλά για άνθρωπο της αντιπολίτευσης και στέλεχος του Στρατού.

Αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, τύπου Airbus, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις 8.50 πμ στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας, λόγω αεροπειρατείας.

Η πληροφορία ελήφθη η ώρα 8.30 στον πυργο ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας, και αφορούσε αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε πτήση από Αλεξάνδρεια προς Κάιρο και βρέθηκε υπό την απειλή αεροπειρατή.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 8:50 πμ. Σε συναγερμό τέθηκαν άμεσα όλες οι δυνάμεις ασφαλείας, ενώ έχουν συσταθεί κέντρα χειρισμού κρίσεως.

Πρώην στέλεχος των αιγυπτιακών Αρχών ασφαλείας ο αεροπειρατής.

Οι αιγυπτιακές Αρχές ξεκαθαρίζουν
ότι ο αεροπειρατής είναι αιγυπτιακής υπηκοότητας και το όνομά του είναι Σαϊφ Ελ Ντι Μουσταφά. Πρόκειται για αντιπολιτευόμενο της κυβέρνησης Ελ Σίσι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην στέλεχος του αιγυπτιακού στρατού.



- Δείτε περισσότερα στο live του SIGMA Κύπρου: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.