Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Τουρκία, Επιστράτευση 22000 ανδρών και μεταφορά αεροσκαφών στα παράλια.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Η χθεσινή άσκηση της Βουλγαρίας και οι δηλώσεις του Βούλγαρου Πρωθυπουργού για μόνιμη στρατιωτική δύναμη στα σύνορα 400 Αστυνομικών και Στρατιωτικών Δυνάμεων, συν την άμεση επέμβαση αν χρειαστεί άλλων 500, έρχεται να κουμπώσει και με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τουρκικού Τύπου για επιστράτευση 5.000 ανδρών της Τουρκικής Ακτοφυλακής και άλλων 17.000 που θα τοποθετηθούν σε παραθαλάσσιες πόλεις της Τουρκίας, συνεπικουρούμενα από άγνωστο αριθμό σκαφών, ελικοπτέρων και αεροσκαφών!

Αν τώρα όλα αυτά δεν δείχνουν κάποιο οργανωμένο σχέδιο εις βάρος της χώρας μας, ε τότε τι άλλο μπορεί να είναι; ΑΚΟΥΣ κ.Αρχηγέ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; 

Προσθέτοντας σε όλη αυτή την περίεργη κατάσταση και την σημερινή πρόκληση των Σκοπίων που με επίσημο έγγραφο κάνει γνωστό ότι δεν θα δέχεται πρόσφυγες από περιοχές που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, εκμεταλλευόμενη έτσι την προσωρινή κατάπαυση του πυρός σε ορισμένες πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ. δλδ τι λένε τα ΣΚΟΠΙΑ στην Ελλάδα; εμείς κύριοι τέλος με τους πρόσφυγες.. θα περνάμε καθημερινά 10 με 20 άτομα και ΑΝ! Με την Ειδομένη να έχει 13 με 14.000 πρόσφυγες αφημένους στην μοίρα τους.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του www.militaire.gr

Για επιφυλακή στα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο δημοσιεύματα εφημερίδων στη γειτονική χώρα. Αναφέρονται σε “επιστράτευση 5000 ανδρών” που αφορά όμως στην τουρκική ακτοφυλακή κι έχει να κάνει με το προσφυγικό ζήτημα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστράτευση ακόμη 17000 . Το προσωπικό αυτό θα τοποθετηθεί σε μονάδες στις παραθαλάσσιες πόλεις που βρίσκονται στο Αιγαίο. Επιπλέον, στην περιοχή, εκτός από το προσωπικό, φέρεται να έχουν μεταφερθεί σημαντικός αριθμός σκαφών, ελικοπτέρων και αεροσκαφών.

Η τουρκική ακτοφυλακή ξεκίνησε διαδικασίες για τη δημιουργία φυλακίων σε περιοχές, όπου οι διελεύσεις των προσφύγων είναι έντονες. Ο αριθμός των φυλακίων θα αυξάνεται ανάλογα με τη συγκέντρωση των προσφύγων. Όλοι οι πρόσφυγες που θα συλλαμβάνονται σε θαλάσσιες περιοχές θα μεταφέρονται στο κοντινότερο φυλάκιο της περιοχής για καταγραφή και εκτέλεση των απαραίτητων διαδικασιών.

Όλα αυτά μάλλον εντάσσονται στην προσπάθεια της Τουρκίας να δείξει πόσο καλό και υπάκουο παιδί είναι λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο των Βρυξελλών για το προσφυγικό.

Militaire.gr


Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάστε για την πρόκληση των Σκοπίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.