Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Υλοποιείται ήδη η αναδιοργάνωση της Εθνικής Φρουράς, δηλώνει ο ΥΠΑΜ

Στο στάδιο της υλοποίησης βρίσκεται η απόφαση της Κυβέρνησης για αναδιοργάνωση της Εθνικής Φρουράς η οποία βασίζεται σε τρεις διαφορετικούς πυλώνες, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαϊδης, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο, Γιώργο Λιλλήκα, και αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών από την οποία απέσπασε τη σύμφωνη γνώμη της για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς σε σχέση με την Εθνική Φρουρά.

Ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι “όπως έχω ενημερώσει και τον κ. Πρόεδρο, βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο στάδιο της υλοποίησης με συντεταγμένο τρόπο μέσα από τη Διεύθυνση Υλοποίησης που έχει αναλάβει αυτό το έργο και σε τακτά χρονοδιαγράμματα θα υλοποιηθούν όλα όσα έχουν αποφασιστεί”.

Πρόσθεσε ότι “έχουμε την εμπειρία, έχουμε το προσωπικό, έχουμε και τις υποδομές προκειμένου να υλοποιήσουμε σε τακτά χρονοδιαγράμματα και με συντεταγμένο τρόπο αυτό που έχει αποφασιστεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.