Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ειδομένη ώρα μηδέν.. φεύγουν οι ΜΚΟ με πρόσχημα τα κλειστά κέντρα κράτησης και αναλαμβάνει ο Στρατός.

1.Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο λαθρό που το μεσημέρι της Τρίτης είχαν προσπαθήσει να αυτοπυρποληθούν στον πρόχειρο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη. 
2.Στους 52.207 ανέρχονται σήμερα οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.
3.Πριν λίγη ώρα στην Ειδομένη λαθρο-εισβολείς και πρόσφυγες επιτέθηκαν σε ΜΜΕ απειλώντας θεούς και δαίμονες. 
4.Η αποχώρηση σε πρώτη φάση των ΜΚΟ φέρεται να έχει ως πρόσχημα τα κλειστά κέντρα κράτησης, αλλά η πραγματική αιτία είναι ο φόβος που νιώθουν πλέον οι ΜΚΟ για τους εργαζόμενους σε αυτές και η αδυναμία να παρασχεθεί στους εργαζόμενους τους προστασία σε περίπτωση εξέγερσης των λαθρό.
5.Αναλαμβάνει ο στρατός την σίτιση του πρόχειρου καταυλισμού στην Ειδομένη, με αποτέλεσμα να επωμισθεί νέο επιπρόσθετο κόστος για 18.000 άτομα Χ3(πρωί,μεσημέρι,βράδυ).
6.Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ αποχωρεί αλλά όχι στο σύνολο της, εκφράζοντας έντονες διαφωνίες για την συμφωνία που υπέγραψαν Ε.Ε. με την Τουρκία.
7.Αυξάνονται μερικώς τα μέτρα ασφαλείας στους στόχους της Αθήνας, Πρεσβείες, Τράπεζες, Ειδικού ενδιαφέροντος κτίρια πολυεθνικών, αλλά στα σύνορα παραμένει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, προφανώς εκεί δεν υπάρχουν κάνουλες με λεφτά και εκεί λεφτά για Αστυνόμευση δεν υπάρχουν.
8.Μικρές εξεγέρσεις σε Χίο και Λέσβο σήμερα που ευτυχώς περιορίστηκαν άμεσα χωρίς να χρειαστεί να επέμβει δραστικά η ΕΛΑΣ.

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.. και δυστυχώς αυτή θα είναι και η Ελλάδα του αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.