Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

'Ελα Αλέξη, που να πηγαίνω τώρα... κάνε ανασχηματισμό αλλά δίωξε τον κακό Μουζάλα!

Δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον κ. Μουζάλα. Αν θα παραιτηθεί η όχι είναι ζήτημα δικό του», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης: «Δεν ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να παραιτήσει τον κ. Μουζάλα, αλλά από τον κ. Μουζάλα να παραιτηθεί. Τον Πρωθυπουργό δεν τον αναμειγνύω», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

onalert.gr

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Είναι τέτοιες οι πιέσεις που δέχεται η ΕΛΛΑΔΑ... όπου ο Καμμένος έκανε για λίγο το παιχνίδι του και τελείωσε το θέμα πριν καν να αρχίσει, τώρα περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις από την συνάντηση κορυφής και βλέπουμε, αν και τι θα γίνει, πάντως ανασχηματισμός είναι πολύ πιθανός! 

Mέχρι τον Ιούλιο πάντως οι εκλογές γίνονται με λίστα και αυτό βολεύει πολλά κόμματα, για να μην πω όλα τα κόμμα της Βουλής! Ξερογλύφονται πάντως ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ να μπουκάρουν σαν ταύροι στην Κυβέρνηση... και η Φώφη ε για το Άμυνας δεν θα έλεγε όχι! Υπομονή.. και βλέπουμε, εδώ δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες στα εσωτερικά των κομμάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.