Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Δεν υπάρχει σχέδιο για να αντιμετωπίσουν την λαθρομεταναστευτική κρίση.. παίρνουν και τις κατασκηνώσεις για να βάλουν λαθροεισβολείς


Ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει τις επείγουσες ανάγκες στέγασης και σίτισης των προσφύγων και ζητά από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη θετική της εισήγηση προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης οι κατασκηνώσεις για την προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων.
Έρχεται ένα μέλος της κυβέρνησης και τι μας λέει; ότι θα εγκλωβιστούν εδώ, δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας, δεν θα προλάβουμε να φτιάξουμε γι αυτό και ότι υπάρχει διαθέσιμο θα πρέπει να παραδοθεί στην κυβέρνηση για να φιλοξενηθούν αυτοί που ΠΑΡΑΝΟΜΑ μπήκαν στην χώρα παραβιάζοντας κάθε διεθνή συνθήκη και φυσικά τους νόμους της χώρας μας.

Να παραδοθούν δλδ οι κατασκηνώσεις που το καλοκαίρι θα μπορούσαν να πάνε τα παιδιά που θα έχουν πρόβλημα στο να πάνε διακοπές με τους γονείς τους μαζί. Να παραδώσουμε τα πάντα για να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι λαθρο-εισβολείς! Αυτή είναι η πολιτική που αποφάσισε να ακολουθήσει η κυβέρνηση. Απόλυτη παράδοση της χώρας στους εισβολείς και να μην κουνηθεί κανείς, να μην μιλήσει κανείς γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να αντιμετωπίσει(βλέπε ρατσιστικό νόμο).

Κύριοι των Ενόπλων Δυνάμεων... μπροστά στην πλήρη διάλυση της χώρα παραμένετε ΑΠΩΝ. Παραμένετε κολλημένοι στο πόσο χωράει η τσέπη σας.. έλα όμως που έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν έχει η μέλλον η πατρίδα για να χαρείτε τα λεφτά σας.

Όσο για εσάς τους πολιτικούς.. το παιχνίδι σας το παίξατε όπως θέλατε, η μεταπολίτευση τελικά λειτούργησε όπως θέλατε, το σχέδιο ήταν πολύ καλά στημένο. Παίξατε με τις ζωές μας, με το μέλλον των παιδιών, παίξατε με τον ιδρώτα του ΈΛΛΗΝΑ και παραδώσατε την χώρα στον εχθρό.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σώσει την χώρα.. πάντως αν υπάρχει κάποιος, ας το προσπαθήσει.

Δεν είναι πλέον ακραίο ή υπερβολικό να πούμε ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο η χώρα μας δεν θα θυμίζει σε τίποτα την ΕΛΛΑΔΑ που ξέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.