Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Έλα Αλέξη.. ο Τουσκ σε γυρεύει!

Πανωλεθρία για την Ελλάδα από το tweet του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά ότι οι παράνομες ροές κατά μήκος του Βαλκανικού Διαδρόμου τερματίστηκαν. Έκανε σαφές όμως ότι το κλείσιμο των συνόρων της Βαλκανικής δεν ήταν μια μονομερής ενέργεια των κρατών που περνούν οι πρόσφυγες, αλλά απόφαση των 28 της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης. Δεν ξέχασε αγαπητέ Αλέξη να ευχαριστήσει και τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή της ολοκληρωμένης στρατηγικής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της "προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης".


Τελικά κ.Πρωθυπουργέ.. καταλάβατε τι έγινε στην σύνοδο κορυφής ή μετά το ξεβράκωμα που σας έκανε η Τουρκία, σας πήραν αμπάριζα και οι 27 και χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια; 

κ.Πρωθυπουργέ... έκλεισε ο διάδρομος για την Ευρώπη, και τώρα; τι θα κάνουμε εμείς με όλους αυτούς εδώ στο Ελλάντα; 

κ.Πρωθυπουργέ.. παραδώστε την διακυβέρνηση στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, είσαστε παντελώς ανίκανος να διαχειριστείτε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Όλοι σας είσαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ.... σχηματίστε κυβέρνηση από Στρατιωτικούς, Δικαστικούς και από τα Σώματα Ασφαλείας για ένα διάστημα μέχρι να περάσει το κακό, δεν θα αντέξετε μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, που έρχεται και κάνετε πως δεν την βλέπετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.