Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Βουλγαρία: Άσκηση στα σύνορα με Στρατιωτικές δυνάμεις. "Αν απειληθούμε με μεταναστευτικές ροές, κλειδώνουμε τα σύνορα με το Στρατό και την Αστυνομία"



Έκπληκτοι αρκετοί Σερραίοι οδηγοί ενημερώνονται από την Αστυνομία ότι τα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα είναι και πάλι κλειστά!Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για αγροτική κινητοποίηση αλλά για μια κοινή άσκηση του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, της συνοριακής αστυνομίας και της στρατιωτικές φρουράς των συνόρων, λόγω της ροής των προσφύγων. Η άσκηση ξεκίνησε από τις 10 το πρωι από το Σαντάνσκι εως και τα Κούλατα.

 

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ
Αυτά. για να καταλάβει ο Σύριζα τι έχουμε να δούμε αν μετά την σύνοδο κορυφής οι γειτονικές χώρες συνεχίσουν να μην δέχονται πρόσφυγες και μετανάστες άλλων χωρών. Σήμερα η Βουλγαρία, χώρα της Ε.Ε.από το 2007 έδωσε στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση των Αθηνών, ένα ισχυρότατο μήνυμα: Αν έρθουν προς την Βουλγαρία οι προσφυγικές ροές, τότε εμείς θα τους σταματήσουμε με την συνοριακή Αστυνομία αλλά και με την συνδρομή των Βουλγαρικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν θα αργήσει να συμβεί το ίδιο και στις υπόλοιπες γειτονικές χώρες. Ας προσέξει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες αντιληφθούν ότι η πρόσβαση προς τις γειτονικές χώρες έκλεισε οριστικά, τότε θα έχουμε ακραίες αντιδράσεις στο εσωτερικό και στην συνοριογραμμή της χώρας μας. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γρήγορες κινήσεις και νηφαλιότητα για να μην έχουμε ακραίες ενέργειες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.