Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Εγκάρδιες ευχές από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν.Αναστασιάδη για την 25η Μαρτίου 1821,(ανακοίνωση 24 Μαρτίου 2016)



Είναι με αίσθημα υπερηφάνειας που απευθύνω με την ευκαιρία της επετείου της επανάστασης της 25ης Μαρτίου, προς όλους τους Έλληνες τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχές του κυπριακού λαού και του ιδίου προσωπικά.

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου εξέπεμπε και θα συνεχίσει να εκπέμπει για ολόκληρο τον Ελληνισμό το διαχρονικό μήνυμα της ελπίδας και της πίστης. Ένα μήνυμα που ενισχύει την εθνική μας αυτοπεποίθηση και μας θυμίζει πως με ενότητα και με πίστη στις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δοκιμασία.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός βιώνει και εμπνέεται καθημερινά από τις αξίες και τα ιδανικά που συνέθεσαν την Εθνική Παλιγγενεσία του ‘21 και αντλεί κουράγιο και σθένος στο δικό του συνεχιζόμενο αγώνα, νιώθοντας δίπλα του την ανιδιοτελή και συνεχή στήριξη της Ελλάδας.

Για αυτή τη στήριξη εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τις ευγνώμονες μας ευχαριστίες.
Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταφέροντας την ευχή όλων των Κυπρίων εκφράζω τη στήριξη μας στη μεγάλη προσπάθεια που η Ελληνική Κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος και ο λαός καταβάλλει τα τελευταία χρόνια για έξοδο από μία βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες και προσδοκούμε σε μία Ελλάδα που θα αξιοποιεί τις πραγματικές οικονομικές της δυνατότητες για την ευημερία του ελληνικού λαού.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους και κάθε επιτυχία στις προσπάθειες του Ελληνισμού να δώσει αυτό που η ανθρωπότητα έλαβε (από τον Ελληνισμό) από αρχαιοτάτων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.