Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα ψηφίσουμε “όχι” στο δημοψήφισμα»

Σαφή θέση για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη βράβευση της «ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.» στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2015».
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε δηλώσεις που έκανε, τάχθηκε υπέρ του «όχι» στο προσεχές δημοψήφισμα (5/7), καθώς όπως είπε αυτή είναι η μόνη επιλογή που εξασφαλίζει το μέλλον της Ελλάδας, ενώ παράλληλα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να εκφράσει την καταδίκη του στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών.

«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό δημοψήφισμα, που πρέπει να γίνει ευκαιρία, για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών. Τα σχέδιά τους αποκαλύφθηκαν, άλλωστε, πλήρως αυτές τις μέρες. Προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών, για να εκβιάσουν έναν ολόκληρο λαό, που τόλμησε να πει όχι στη σκληρή λιτότητα και ζήτησε να αποφασίζει κυρίαρχα για τα δημοσιονομικά, για την Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλιση.

Από τη σκοπιά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, είμαστε ίσως ο κλάδος που έχουμε υποστεί τη σφοδρότερη επίθεση από τους δανειστές και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Μετά από την παταγώδη αποτυχία, να ελέγξουν τη φαρμακευτική δαπάνη με πολιτικές οριζόντιων μειώσεων στις τιμές των φαρμάκων, ζητούν τώρα και νέες μειώσεις, σε εξευτελιστικά πλέον επίπεδα. Ζητούν τιμές χαμηλότερες από αυτές της Βουλγαρίας», ήταν ένα απόσπασμα των όσων είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για να καταλήξει ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού: «Αυτή τη φορά, έχουμε την ευκαιρία και θα ψηφίσουμε όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που εξασφαλίζει το μέλλον της πατρίδας μας, ως κυρίαρχο έθνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.