Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Έτοιμοι οι Τούρκοι για κλιμάκωση των επιχειρήσεών στα σύνορα με την Συρία. Επανδρώνουν βάσεις και μεθοριακά φυλάκια.

Πηγή Athanasios E. Drougos

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 10-14 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 250 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.


Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο των Χανίων ,μεταδίδει το Stratfor. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσγειώσεις αμερικανικών μαχητικών έχουν αρχίσει από τις 22 Ιουλίου και τα αεροσκάφη “προωθούνται” στην συνέχεια στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας. Απο εκεί επιχειρούν μαζί με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη εναντίον στόχων του Ισλαμικου κράτους.


Οι ΗΠΑ έχουν προωθήσει στο Ιντσιρλίκ και μεγάλο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Κάτι που είχαν ζητήσει από την Ελλάδα από το 2013 ακόμη, κάνοντας πρόταση για μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Κρήτη. Ποτέ δεν απάντησε επί της ουσίας η Αθήνα.

Η Τουρκία μετά από την συμφωνία των ΗΠΑ με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα φαίνεται ότι θέλει να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στον πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους αλλά και των κούρδων βέβαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.