Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πρόβες καλής συμμόρφωσης από τα παιδιά του συστήματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ... κατάφεραν να διαλύσουν τη συγκέντρωση κατά της ψήφισης των μέτρων του 3ου μνημονίου.

Τα γεγονότα σήμερα στο Σύνταγμα είναι πολύ απλά εξηγήσιμα και πολύ έξυπνα στημένα, η Κυβέρνηση είχε σχέδιο για την Βουλή, 40 διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν ζώσει Βουλή-Μαξίμου-Προεδρικό-Άλσος Ζαππείου. Ομάδες ΔΕΛΤΑ διασκορπισμένες στο κέντρο, ασφαλίτες και μερικές χιλιάδες διαδηλωτές να διαδηλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λίγα λεπτά όμως μετά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια ένα πολύ μεγάλο μπλοκ αναρχικών άρχισε να πετάει μολότοφ και πέτρες προς τα ΜΑΤ που ήταν περιμετρικά της Βουλής, τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης αστραπιαία όπου και ακολούθησε γενικός χαμός. Η συγκέντρωση διαλύθηκε σχεδόν άμεσα και οι αστυνομικοί κατεδίωξαν τους αναρχικούς σε διάφορα σημεία, όπως στο Μοναστηράκι,Ζάππειο,Αλεξάνδρας και γενικότερα σε όλη την Αθήνα.

Η ομάδα των αναρχικών ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη αφού τα πρώτα λεπτά της σύρραξης πέταξαν δεκάδες μολότοφ και κατάφεραν τον στόχο τους.. που δεν ήταν άλλος από την διάλυση της συγκέντρωσης ώστε οι βουλευτές ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ να μην ακούν ή να μην έχουν ενημέρωση για επεισόδια έξω από την Βουλή, αυτό θα βάραινε πολύ την ατμόσφαιρα και θα πόλωνε τα κλίμα μεταξύ των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλη μια φορά το παρακράτος εμφανίστηκε πανέτοιμο για να ακυρώσει τους αγώνες του λαού και να δώσει στο σύστημα άλλο ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στην μνημονιακή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σύστημα σήμερα έδειξε τα δόντια του.. και απέδειξε ότι και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ξέρει να παίζει πολύ καλά με το σύστημα του παρακράτους. Σήμερα είδαμε την πρώτη πετυχημένη συνεργασία του συστήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απολαύστε το χάος του ΣΥΡΙΖΑ..

Ελληνικέ λαέ ΞΥΠΝΑ γιατί αύριο ΔΕΝ θα έχεις πατρίδα.. ΞΥΠΝΑ γιατί θα πεθάνεις στα σκλαβοπάζαρα του συστήματος.







Η Βουλή αυτή την ώρα... όλα κύλησαν μια χαρά. Το σύστημα κέρδισε για άλλη μια φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.