Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Δηλώσεις Τσίπρα μετά την Σύνοδο Κορυφής

Η κυβέρνηση θα κινηθεί με ταχύτητα ώστε έως το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει μία οριστική και βιώσιμη συμφωνία, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο της ολοκλήρωσης των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

«Θέλουμε μία βιώσιμη και οριστική λύση, η οποία θα βάλει ένα τέλος στη συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Η ελληνική κυβέρνηση, συνέχισε, κατέθεσε σήμερα τις ελληνικές προτάσεις, όπως διαμορφώθηκαν ως εθνική στρατηγική.

Περιγράφοντας τους πυλώνες της συμφωνίας, εξήγησε ότι βασική κατεύθυνση θα είναι μία δίκαιη και βιώσιμη συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ισχυρό πακέτο επενδύσεων, αλλά και την έναρξη συζήτησης για την αναδιάρθρωση του χρέους.

«Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα, η διαδικασία θα είναι ταχύτατη με στόχο να υπάρχει κατάληξη ως το τέλος της εβδομάδας» υπερθεμάτισε ο κ. Τσίπρας.

Όπως εξήγησε, η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια για μία συμφωνία βιώσιμη που θα δίνει προοπτική εξόδου από την κρίση.

«Συνειδητοποίησα ότι όλοι κατανοούν ότι δεν έχουμε ένα ελληνικό πρόβλημα, αλλά ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα» κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.