Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Τουρκία οδεύει ολοταχώς στο χάος και στην διάλυση αν τους ξεφύγει το I.S. - Μάχες στα σύνορα με την Συρία με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.


- Μασκοφόροι άνοιξαν πυρ κατά δύο Τούρκων αστυνομικών στο Diyarbakir. Και οι δύο έπεσαν νεκροί.

- Συμπλοκή του Τουρκικού Στρατού με τζιχαντιστές στην περιοχή Kilis, ένας υπαξιωματικός νεκρός (Mehmet Yalçın Nane) και ακόμη δύο τραυματίες. Στη φωτογραφία, τουρκικό άρμα μάχης βάλλει κατά των θέσεων του ISIS.

- Απογείωση μαχητικών αεροσκαφών F-16 από την Αεροπορική Βάση Diyarbakir. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για προσβολή θέσεων του ISIS εντός Συρίας.

- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για εισβολή τουρκικών ειδικών δυνάμεων σε βάθος 5km στη Συρία.

Ε-amyna.gr 


Σχόλιο: Καλό θα είναι να μην σπεύσουμε να πούμε "καλά να πάθει η Τουρκία" και λοιπά ηρωικά που λέμε συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις για τον εξής απλό λόγο.. αν η Τουρκία πέσει, τότε οι επόμενοι είμαστε εμείς και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω. Τα πράγματα είναι δύσκολα και καλό θα είναι μην ευχόμαστε την πτώση του άλλου, γιατί δίπλα του είμαστε εμείς. Όσο και αν θέλουμε να δούμε την Τουρκία να διαλύεται.. αυτή τη στιγμή δεν μας συμφέρει να συμβεί. και δεν μας συμφέρει γιατί από οικονομικής απόψεως είμαστε ένα δράμα και μισό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.