Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Στρατιωτικά Περίπολα Πυρασφάλειας σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.

«Ο Ένοπλες Δυνάμεις πήραν εντολή για περιπολίες σε όλη την Ελλάδα στους ορεινούς όγκους», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, προσερχόμενος στο Μαξίμου, με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα.


Ο ΥΕΘΑ εξήγησε πως οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε επιφυλακή, αφού "τις τελευταίες ώρες σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε πυρκαγιές με διαφορετικές εστίες. Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχουμε εμπρησμούς και προσπάθεια ενός κλίματος όπως του 2007".

"Ζητώ και από τους πολίτες εθελοντές να βρίσκονται κάτω από το συντονισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε ο υπουργός, να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης και της πρόληψης", τόνισε ο κ. Καμμένος.


Σημείωση, στρατιωτικά περίπολα πυρασφάλειας υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια.. απλά τώρα θα πολλαπλασιαστούν για καλύτερη διασπορά και καλύτερη επιτήρηση των Δασικών εκτάσεων. Θετικό πάντως αν ισχύει και η πληροφορία που διακινείται ότι υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας... 

αν θέλετε την δική μου άποψη, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται, δλδ ξένοι πράκτορες να έχουν βάλει στόχο την Ελλάδα. Οι φωτιές μοιάζουν να είναι εμπρησμοί.. στο μεν Καρέα-Βύρωνα και λοιπές περιοχές οι πυρκαγιές μπήκαν για οικοπεδοποίηση και στις άλλες περιοχές εμπρησμοί ή τυχαία περιστατικά. Αν αλλάξει κάτι σε αυτή την πληροφόρηση, επειδή εδώ σε αυτό το μετερίζι δεν κινδυνολογούμε.. θα υπάρξει ενημέρωση.

Κρατήστε μικρό καλάθι πάντως.. και μην ψαρώνετε από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης. 66 φωτιές με αέρα 7-8 και σε κάποιες περιπτώσεις και 10 μποφόρ είναι κάτι το λογικό... μην ξεχνάμε ότι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με την φύση και τα δάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.