Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού - ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

Πιστοί στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, οι μοτοσικλετιστές της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, διοργανώνουν και φέτος το τριήμερο 7,8 και 9 Αυγούστου 2015, σειρά εκδηλώσεων η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Πρωτοβουλία, η πορεία θα ξεκινήσει από την Πάφο στις 7 Αυγούστου 2015 στις 8.30 και θα τερματίσει στο οδόφραγμα της Δερύνειας στις 8 Αυγούστου. 

Θα διέλθει κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης από ακριτικά χωριά, τα οδοφράγματα Λιμνίτη, Αστρομερίτη, Αγίου Δομετίου, Λήδρα Πάλας και οδού Λήδρας, τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα. Στα οδοφράγματα θα προχωρήσουμε σε συμβολικό κλείσιμο και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό.
Το δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων αφορά την μονοήμερη πορεία από όλες τις πόλεις προς το Κοιμητήριο Παραλιμνίου όπου θα παραστούμε στο τρισάγιο των 2 ηρώων».

Οι χώροι και ώρες συγκέντρωσης των μοτοσικλετιστών είναι οι ακόλουθοι:


ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Περίπτερο Οκτάγωνο 7:30 π.μ.

ΛΕΜΕΣΟΣ – Χώρος Στάθμευσης K-Cineplex 7:30 π.μ.

ΠΑΦΟΣ – Χώρος Στάθμευσης Παφιακού Σταδίου 6:30 π.μ.

ΛΑΡΝΑΚΑ – Κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς 8:00 π.μ.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – Κυκλικός κόμβος Αγ. Νάπας 8:30 π.μ.

«Όσοι συμμετέχουν στην πορεία των μοτοσυκλετιστών θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτικό κράνος και τη φανέλα που θα διανέμεται στους χώρους συγκεντρώσεως. Απαγορεύονται φανέλες οργανώσεων, ποδοσφαιρικών ομάδων, στρατιωτικών σωμάτων, κλπ. 

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουνε ότι δεν κάνουμε οποιεσδήποτε διακρίσεις. Εξάλλου, κομματικές, οπαδικές ή άλλες διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στην προσφορά τιμής για τη μνήμη των ηρώων μας και στον αγώνα για αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας. Επίσης, κατά την παρουσία μας στο κοιμητήριο Παραλιμνίου και στην εκδήλωση που θα διοργανώσουμε δε θα φωνακτούν οποιαδήποτε συνθήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.