Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Η Τρόικα απαιτεί νέα αύξηση των ορίων ηλικίας στα 27 χρόνια μέχρι το 2060

Με τίτλο «Απαιτήσεις-σοκ της τρόικας για τις συντάξεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας με απώτατο στόχο τα 72 χρόνια έως το 2060.


Σχόλιο: 
Το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αληθές. Δυστυχώς ο Έλληνας ψήφιζε τα κόμματα χωρίς να καταλαβαίνει τι ψηφίζει.. μέσα λοιπόν στο πρώτο μνημόνιο υπήρχε ρητή δέσμευση ότι τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση θα πηγαίνουν παράλληλα με το προσδόκιμο ζωής! δλδ όσο το προσδόκιμο ζωής θα ανεβαίνει στην χώρα μας τόσο τα όρια συνταξιοδότησης θα ανεβαίνουν. 

Τι ζητούν οι δανειστές.. με βάση επαναλαμβάνω το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. επειδή το προσδόκιμο τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει στην Ελλάδα, ζητούν μέχρι το 2060 η σύνταξη να πάει στα 72 έτη με αύξηση από το 2016 κάθε 5 έτη και 5 μήνες παραπάνω το όριο ηλικίας για να βγει κάποιος στην σύνταξη.

Αν λοιπόν διαβάζατε τα μνημόνια και ψηφίζατε σωστά.. τώρα δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδα είναι σωστότατο.. και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Και αυτό που γράφει... θα γίνει 100% γιατί το έχουμε υπογράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.