Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Έως 420 ευρώ θα μπορούν να πάρουν οι πολίτες μέχρι την Παρασκευή, 31 Ιουλίου

Η Τράπεζα της Ελλάδος, για όλους τους πολίτες που "στήνονται" καθημερινά με τις ώρες μπροστά στα ΑΤΜ, αλλά και στα γκισέ για να πάρουν χρήματα, επεξεργάζεται μέτρα διευκόλυνσης, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακίνωση του Υπ. Οικονομικών, από σήμερα έως την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα είναι εφικτή η ανάληψη είτε από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) είτε από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο) ποσού έως 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες διευκρινίσεις:
εάν από το Σάββατο, 25 Ιουλίου, έως και σήμερα, κάποιος δεν έχει κάνει καθόλου ανάληψη μετρητών, θα μπορεί να πάρει έως και 420 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή έως και την Παρασκευή.


εάν, όμως, κάποιος είχε προβεί σε ανάληψη 60 ευρώ το Σάββατο και σε άλλα 60 ευρώ την Κυριακή, τότε θα μπορεί να κάνει ανάληψη έως 300 ευρώ (μειώνονται 60 συν 60, δηλαδή 120 ευρώ)

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΤηΕ, αναμένεται ΠΝΠ, ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει ακόμη πιο εύκολη, ευέλικτη και "μαζεμένη" η διαδικασία ανάληψης μετρητών.

Πηγή: Με πληροφορίες από το "Έθνος" - http://www.e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.