Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Να ετοιμάζεται η Κυβέρνηση δια παν ενδεχόμενο..


Και επίσημα εδώ και λίγες ώρες είμαστε πλέον εκτός προγράμματος και ο ELA παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Ελλάδα ανεπίσημα πτώχευσε για άλλη μια φορά.. μέσα στην Ένωση, αυτή τη φορά με αποκλειστική ευθύνη των δανειστών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μέσα λοιπόν στην κακομοιριά της Ευρώπης και της αδιαφορίας που επιδεικνύουν για την Ελλάδα έρχεται και η δήλωση του Γιουνκέρ να μας πληροφορήσει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα συμβαίνουν πράγματα που κανείς μας δεν έχει φανταστεί.

Η προκλητική δήλωση του Γιούνκερ 


"πρέπει να ασχοληθώ με την Αθήνα, γιατί αυτά που γίνονται εκεί δεν…
τα έχετε φανταστεί ούτε εσείς οι δημοσιογράφοι"…


Τι ακριβώς συμβαίνει στην Αθήνα και δεν το γνωρίζουμε; Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης που το γνωρίζει ο Γιουνκέρ και αν ναι από ποιους εκτελείτε; Ποιοι είναι πίσω από μια πιθανή προβοκάτσια; Φυσικά δεν αναμένω να μας απαντήσουν οι Βρυξέλλες.. περιμένω όμως να δει με άλλη ματιά αυτές τις δηλώσει η Αθήνα και η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και να πάρει τα μέτρα της.

Αν κ.Τσίπρα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα υφαίνουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι σκηνικό ανωμαλίας.. πρέπει να κόψετε τα πόδια αυτών των καλοθελητών εν τη γενέσει τους, πρέπει κ.Τσίπρα να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου και φαίνεται να έχετε πλήρη άγνοια! Και το να έχει πλήρη άγνοια ο Πρωθυπουργός σημαίνει ότι δεν ελέγχει πλήρως την χώρα. 

κ.Τσίπρα, τα σχέδια ασφαλείας για φρούρηση στόχων και Τραπεζών δεν είναι ικανά για να σας κρατήσουν στην εξουσία, από αυτό το μετερίζι σας προτείνουμε να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.
κ.Πρωθυπουργέ ελέγχεται την ΕΥΠ;
κ.Πρωθυπουργέ ελέγχεται τις κινήσεις αποστράτων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ; 
κ.Πρωθυπουργέ αν αναγκαστείτε να περιορίσετε και άλλο το όριο των αναλήψεων, έχετε σχέδιο για να μην βρουν πάτημα ακραίοι κύκλοι και σύρουν την Ελλάδα στο χάος;
Γιατί κ.Πρωθυπουργέ δεν έχετε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις παραμεθόριες περιοχές και στα στρατόπεδα; 
Γιατί τα σήματα για επιφυλακή είναι ακόμα σε πολύ χαμηλό επίπεδο;

Γιατί πάτε σαν πρόβατο επί σφαγή; Γιατί πιστεύετε ότι δεν θα κάνουν την χώρα μας σαν την Ουκρανία;

Αν κ.Πρωθυπουργέ θέλετε να σωθείτε προσωπικά και να σωθεί και η χώρα πρέπει να ξυπνήσετε άμεσα πριν να είναι αργά για όλους.

Καλές οι προθέσεις για να βρεθεί μια λύση έστω και στο παρά πέντε(αύριο γίνετε νέο Γιούρογκρουπ όπου η ΕΛΑΣ θα καταθέσει νέες προτάσεις), αλλά κ.Τσίπρα κοιμάστε τον ύπνο τον κακό σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας. Αν δεν ξυπνήσετε θα χάσετε τον έλεγχο.. σύντομα.

Προετοιμαστείτε δια παν ενδεχόμενο... ζητήστε από τις Ε.Δ. να αναλάβουν ρόλο και να ανοίξουν δίχτυ ασφαλείας. Χάνεται τον έλεγχο κ.Τσίπρα.. επιτέλους σπάστε τα στερεότυπα της αριστεράς και ζητήστε να ενημερωθείτε για το πως πρέπει να είναι η ασφάλεια της χώρας αυτές τις δύσκολες ώρες. Και δεν αναφέρομαι σε κινήσεις των τανκς στα πεζοδρόμια και στις πλατείες.. αναφέρομαι σε κινήσεις στρατηγικής προστασίας της χώρας με άλλους τρόπους που τα Σώματα Ασφαλείας και η ΕΥΠ γνωρίζουν πολύ τι να κάνουν και πως να τα αναπτύξουν. Δώστε εντολή κ.Τσίπρα να τεθούν ΟΛΟΙ σε ύψιστη επιφυλακή! 

Σας το λένε ανοικτά οι Ευρωπαίοι... σας ετοιμάζουν προβοκάτσια! Θέλουν να σας βάψουν τα χέρια με αίμα.. προλάβετε το κακό κ.Πρωθυπουργέ.

Μην δειλιάζετε.. κΤσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.