Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ - ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



«ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ»


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Η ΝΔ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΡΙΔΙ» ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ»



O Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Πολύζου σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον σταθμό της ΕΡΑ Χανίων, είπε τα εξής:


«Το δημοψήφισμα είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή, ότι εντάσσεται στην διαπραγματευτική πορεία για την επίλυση της ελληνικής κρίσης. Είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικό να μην το αποδέχονται ως αποτέλεσμα - σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις τους - κομβικοί αξιωματούχοι της Ε.Ε. και Κρατών μελών, που πρωταγωνιστούν με σημαίνουσα άποψη.

Η παραίτηση Βαρουφάκη δείχνει, ότι κανένας μας δεν είναι «κολλημένος» σε καρέκλες και ότι όλοι έχουν στο νου τους την διευκόλυνση του Πρωθυπουργού στις κινήσεις του για επίτευξη συμφωνίας το γρηγορότερο δυνατόν.

Η Ν.Δ. απαλλαγμένη από το «βαρίδι» Σαμαρά, που της είχε δώσει ακραία και τρομολαγνικά χαρακτηριστικά και με προσωρινό αρχηγό έναν πολιτικό με αντίθετα χαρακτηριστικά, τον Βαγγέλη Μειμαράκη, ΟΦΕΙΛΕΙ να σπεύσει πιεστικά στο ευρωπαϊκό λαϊκό Κόμμα, όπου κυριαρχεί η φυσιογνωμία της Άνγκελα Μέρκελ και να ζητήσει το ΕΛΚ να στηρίξει, χωρίς εμπάθειες και με ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, την αναγκαιότητα της βιώσιμης λύσης της ελληνικής κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.