Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Όσοι αντέξουν.. για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

48 ώρες έμειναν για να ανατείλει η Κυριακή.. εδώ που φθάσαμε όλοι παίζουν με τα μεγάλα τους όπλα, ο Δήμαρχος Αθηνών βάζει συνεργεία καθαρισμού για να ξηλώσουν τις αφίσες του ΟΧΙ, τα ΜΜΕ γκεμπελίζουν μόνο τις απόψεις που αρέσουν στα αφεντικά τους, κυρίως το Ναι.. και η τρομοκρατία συνεχίζεται κανονικά στην χώρα της φαιδρά πορτοκαλέας. Στην χώρα που όλα μοιάζουν κανονικά γιατί πολύ απλά κάποιοι θέλουν τα εμφανίζουν κανονικά.

Οι ουρές ανέργων στον ΟΑΕΔ κάθε μήνα δεν ήταν ποτέ θέμα για τα κανάλια του τρόμου.

Οι αυτοκτονίες πολιτών από τις ασφυκτικές πιέσεις των τραπεζών δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι θέμα για τα βοθροκάναλα.

Η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και τα ωράρια λάστιχο ήταν κάτι λογικό για να σωθεί η χώρα, ασχέτως αν δεν κολλούν ένσημα οι εργοδότες ή αν πληρώνουν με καθυστέρηση 2 και 3 μηνών τα δεδουλευμένα.

Τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο στην Βουλή λάμβαναν τους ψήφους της πλειοψηφίας με την απειλή ότι αν δεν τα ψηφίσουμε θα μας κρεμάσουν ζωντανούς στο Σύνταγμα οι φίλοι μας Ευρωπαίοι. Και ήρθε το πρώτο.. το δεύτερο και τώρα θέλουν να φέρουν και το τρίτο.

Αν δεν παλέψουμε τώρα.. το αύριο θα είναι εφιαλτικό, βλέπεις ήδη ποιοι στηρίζουν το ναι, κομματόσκυλα μιας παλιάς εποχής..  Δήμαρχοι που ήταν δήθεν ανεξάρτητοι, επιχειρηματίες που έχουν αισχροκερδίσει στις πλάτες των εργαζομένων, μέχρι και εταιρίες πολυεθνικές απειλούν τους εργαζομένους τους να ψηφίσουν Ναι γιατί από την Δευτέρα οι θέσεις εργασίας τους δεν θα είναι εξασφαλισμένες. Αυτή είναι η βρόμικη Ελλάδα που στηρίζει το δουλικό ναι.. αυτή είναι η Ελλάδα του σκοταδιού και της απελπισίας που μας περιμένει, μια χώρα υποδουλωμένη στους δανειστές και στα εγχώρια συμφέροντα.

Μια Ελλάδα βυθισμένη στην απόλυτη τρομοκρατία, μια Ελλάδα που δεν θα ξέρουμε σε ποιον ανήκει.

Σε αυτό το δύσκολο δρόμο, μένουν όσοι αντέχουν, μην λιγοψυχήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.