Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ και από την ΘΥΡΑ 13!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πάντα πρωτοπόροι και ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα, τοποθετήθηκαν επίσημα με τον δικό τους τρόπο.

Πήραν θέση και δεν δίστασαν να εκφράσουν επίσημα την άποψη τους, όπως έχουν κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν σε θέματα που «καίνε» αποδεικνύοντας ότι η Θύρα 13 είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα οπαδικό κίνημα.

Το ένα πανό έγραφε «Όχι στο μνημόνιο» και το από κάτω έγραφε «Λαέ μην προσκυνάς» . Κάτω από τα δεύτερο πανό υπήρχε αναφορά κατά των δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι West Block ανάρτησαν πανό που έγραφε «Νεοέλληνα ξύπνα, όχι στα μνημόνια» καθώς και ένα πανό κατά δημοσιογράφων.

Επίσης πανό αναρτήθηκε και στο club στα Νότια που έγραφε «Πολιτικοί, προδότες λαμόγια, η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται».

Ανακοίνωση

«Η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστεί, αν δεν το ζεις», λέει το γνωστό σύνθημα και ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Γιατί η Θύρα 13 είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό οπαδικό κίνημα...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι πάντα πρωτοπόροι σε κοινωνικά ζητήματα και δεν διστάζουν να πάρουν θέση!

Αυτό κάνουν και τώρα. Σε μια από τις κρίσιμες περιόδους της μεταπολεμικής Ελλάδας και το επικείμενο δημοψήφισμα, παίρνουν θέση υπέρ του ΟΧΙ. Υπέρ του ΟΧΙ στα μνημόνια, υπέρ του ΟΧΙ στους προδότες πολιτικούς, υπέρ του ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.