Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Θυμάσαι νεοέλληνα πόσο ψευτόμαγκας ήσουν, ε λοιπόν έρχεται και η σειρά σου. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Θυμάσαι Έλληνα που πανηγύριζες για το κόψιμο των μισθών στον Δημόσιο τομεά; Θυμάσαια που τους έβριζες και χαιρόσουν με τις μειώσεις στους μισθούς τους; Τα θυμάσαι φυσικά αφού η κακία σου ήταν πάντα το φόρτε σου, να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, να κάει το σπίτι του άλλου, να πάθει κακό ο διπλανός σου, αλλά εσύ εκεί σαν κούτσουρο να στέκεσαι και να τον βλέπεις να υποφέρει, δεν ήταν άλλωστε ποτέ στις προταιρότητες σου να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου.
Και τώρα; τώρα έρχεται και η σειρά σου.. θυμάσται αρκετοί τι σας έγραφα πριν το πρώτο μνημόνιο, θα έρθει η σειρά όλων, κανείς δεν θα λείψει από το αίμα που απαιτούν οι δανειστές, απλά όλα έχουν τον χρόνο τους, την σειρά τους, αλλά όλοι πληρώνουν το τίμημα της αδιαφορίας.

Ας δούμε λοιπόν ψευτόμαγκα, ναι εσένα λέω, εσένα που φώναζες ΜΠΡΑΒΟ στο κόψιμο των μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων, τι θα πάθεις και εσύ, τι έρχεται, σε τι συμφώνησες με την ψήφο σου όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός από τα μέτρα για την επόμενη δόση, το συμπληρωματικό μνημόνιο θα περιλαμβάνει και δεσμεύσεις με τα επόμενα προαπαιτούμενα που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η κυβέρνηση κατά τη διαδικασία της δεύτερης αξιολόγησης.
Πριν καν προλάβει να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ανοίγει η δεύτερη, για τα λεφτά που θα πρέπει να λάβει η χώρα μας τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Επειδή ακριβώς η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εδώ και μήνες να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, για να μην χαλάσει το βόλεμα της εκλογικής της πελατείας, το «μάρμαρο» θα το πληρώσουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.
Από το φθινόπωρο λοιπόν έρχονται:
  1. Μπαράζ ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και δικαίωμα lock out των επιχειρήσεων. Και τούτο παρά τις διαβεβαιώσεις χθες, Δευτέρα (30/05/2016) του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
  2. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή να κατανέμονται οι συνολικές αποδοχές κάθε εργαζόμενου σε 12 μήνες.
  3. Νέα μείωση του κατώτατου μισθού, επειδή οι αποδοχές έχουν μειωθεί περαιτέρω τα τελευταία χρόνια και πλέον δεν θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικοί για προσλήψεις από τους σημερινούς ή μελλοντικούς (Έλληνες και ξένους) εργοδότες οι μισθωτοί των 586 ευρώ.

Τώρα μπορείς και εσύ με την σειρά σου να κλάψεις ή μήπως να χαρούν οι άλλοι; ε τι λες; τώρα που θα κλαις και θα ζητάς βοήθεια ποιο χέρι θα έρθει να σε βοηθήσει; ΚΑΝΕΝΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ.

Γιατί σου αξίζει ΕΛΛΗΝΑ, είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ, ένας ελεεινός και τρισάθλιος τύπος που χαιρόταν επειδή σιγόσβηνε το καντήλι του διπλανού σου, αυτός είσαι! Ένα μάτσο κουρέλια, ποτισμένα με φθόνο και μίσος για την χώρα του, για την κοινωνία, για την γειτονιά του, για τον διπλανό του, αυτό είσαι.

Και να ξεκαθαρίσω κάτι, ΔΕΝ είμαι δημόσιος υπάλληλος... αλλά ΠΟΤΕ μου δεν χάρηκα για το κακό του άλλου, ΠΟΤΕ! Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ όπως θα έπρεπε να είστε και εσείς. Αυτοί είμαστε, ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αντί τόσα χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά να βοηθήσετε την χώρα, την βουλιάξατε ποιο μέσα, ποιο βαθιά, την καταστρέψατε με την αδιαφορία σας, ποτέ σας δεν θέλατε ένα δημόσιο τομέα οργανωμένο και ακέραιο, όλοι σας θέλατε ένα δημόσιο τομέα τελείως διεφθαρμένο, για να παίρνετε τα χαρτιά τα πλαστά από την εφορία, για να λαδώνετε υπαλλήλους, για να χτίζετε αυθαίρετα, για να παρακάμπτεις την σειρά για το χειρουργείο... λες και ο άλλος δεν είναι άνθρωπος που περιμένει να χειρουργηθεί, είναι ζώο, αλλά λογικά σκέφτεσαι αφού βλέπεις την μούρη σου στον καθρέπτη.

ΠΟΤΕ σου δεν αγάπησες την ΣΗΜΑΙΑ, το ΕΘΝΟΣ, την ΠΑΤΡΙΔΑ, ποτέ σου δεν στάθηκες ΠΡΟΣΟΧΗ σε μια πλατεία Κυριακή να δεις εσύ και το παιδί σου το Στρατιωτικό άγημα να υποστέλει την σημαία, δεν το έκανες γιατί δεν αγαπάς την χώρα σου, είσαι ένας διεφθαρμένο υποκείμενο, τόσο απλά.

Ποτέ σου δεν διαμαρτυρηθηκές για μια φθαρμένη σημαία σε ένα δημόσιο κτίριο.. γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Διαφθορά, διαφθορά, διαφθορά, να περνάς καλά εσύ και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν, ε δεν είναι έτσι, έρχεται τώρα και η σειρά σου.. έλα, έλα να παίξουμε τώρα, έλα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που εσύ οργάνωσες με την ψήφο σου όλα αυτά τα χρόνια. 

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ που άφησες να κυλήσει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.