Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πως σκορπούν τον απόλυτο όλεθρο στην Συρία οι δήθεν αντικαθεστωτικοί.. σοκαριστικό βίντεο.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε χτύπημα με αντιαρματικό όπλο τύπου Kornet στο Χαλέπι της Συρίας από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες της Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Καίντα. Οι αντικαθεστωτικοί είχαν βάλει στο στόχαστρο πιθανότατα εκτοξευτή ρουκετών που είχαν στο σημείο οι Ιρανοί, όπου είχαν στήσει και μια πρόχειρη βάση για να μπορούν να επιχειρούν από το σημείο.

Το χτύπημα είναι απόλυτο, ισοπεδωτικό... τουλάχιστον 50 νεκροί Ιρανοί έχασαν την ζωή τους και η βάση καταστράφηκε ολοσχερώς(Οι Ιρανοί πολεμούν στο πλευρό το Άσαντ)! Το βίντεο ΔΕΝ είναι παλιό.. είναι ημερομηνίας 6 Ιουνίου κάτι που σημαίνει ότι το χτύπημα έγινε ή την ίδια μέρα ή την προηγούμενη.

Αυτό που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα της εισβολής των Δυτικών στην ΣΥΡΙΑ... εξόπλισαν και χρηματοδότησαν ένοπλες ομάδες με δυτικά όπλα και τώρα αυτές εξαπολύουν τον όλεθρο στο πέρασμα τους. Αυτό είναι επίσης και το αποτέλεσμα της προσφυγικής κρίσης, ο πόλεμος, ο απόλυτος όλεθρος.

Και σκεφτείτε κάτι... αν εδώ στα δικά μας, προκύψει μια εσωτερική αναταραχή, μια εμπλοκή σε έναν εμφύλιο πόλεμο με ομάδες μεταναστών(Αλβανών. Κοσοβάρων και Αράβων), δείτε ξανά και ξανά τι έχει να συμβεί σε αυτόν το τόπο, ΟΛΕΘΡΟΣ, ΣΦΑΓΗ. Κάποιοι αποφάσισαν με το έτσι θέλω να διαλύσουν την ΣΥΡΙΑ πριν 5 χρόνια, δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να συμβεί και στην ΕΛΛΑΔΑ. Η παράλογη εμμονή κάποιων να γεμίσουν την ΕΛΛΑΔΑ με μουσουλμάνους.. αυτά τα αποτελέσματα θα φέρει σε λίγα χρόνια. Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα.. είναι θέμα πολιτισμών και ο πολιτισμός της Ευρώπης δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτισμό του Αραβικού κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.