Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ελπίδες για πλήρη κατάσβεση των πυρκαγιών μέχρι το βράδυ

Διαχειρίσιμη φαίνεται να είναι η πυρκαγιά, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου. Ο κ. Νικολάου, τόνισε μάλιστα πως η ομάδα που χειρίζεται την φωτιά, υπολογίζει πως χωρίς άλλες, απρόβλεπτες αναζωπυρώσεις, η πυρκαγιά μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Επιτυχώς έχουν αντιμετωπιστεί οι αναζωπυρώσεις στον Άγιο Θεόδωρο και στην Ασίνου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να αντιμετωπιστεί νέα αναζωπύρωση στο Κούρδαλι. Συνεχίζονται ταυτόχρονα οι προσπάθειες κατάσβεσης, στα Καννάβια και Αγία Ειρήνη.

Τραυματίας εθελοντής στο τρίγωνο Αγία Ειρήνη - Σπήλια - Κούρδαλι. Ασθενοφόρο από την Αγία Ειρήνη μεταβαίνει στην περιοχή για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στις Πρώτες Βοήθειες.

Συνεχίζονται οι ρίψεις από τα αεροσκάφη, στο σύνολό τους 18 και επιχειρεί ένας συνδυασμός επίγειων και εναέριων δυνάμεων για καταπολέμηση της πυρκαγιάς.

Το ύστατο χαίρε θα ψαλεί σήμερα για τον αδικοχαμένο δασοπυροσβέστη Μάριο Αριστοτέλους στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Δένεια στις 17.00. 

Η κηδεία του 49χρονου δασοπυροσβέστη Ανδρέα Σοφοκλέους, θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 16.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου στη Λακατάμια.


Η κατάσταση αυτήν την ώρα στα πύρινα μέτωπα

- Στο Κούρδαλι το επίκεντρο του πύρινου εφιάλτη

- Αντιμετωπίστηκε η αναζωπύρωση στον Άγιο Θεόδωρο

- Καταβάλλεται τώρα προσπάθεια ελέγχου του πύρινου μετώπου Αγίας Ειρήνης - Κανναβιών


Με πληροφορίες από ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΣΙΓΜΑ  www.philenews.com http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.