Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μαρία Σπυράκη "Απολύσεις-Απολύσεις-Απολύσεις" Θα διαλύσουμε δομές του κράτους, οι δομές έχουν λειτουργικά έξοδα...



Οι δομές όντως έχουν λειτουργικά έξοδα και μια σωστή αναδιανομή του θα μπορούσε αν γινόταν σωστά να εξασφαλίσει στο κράτος κάποια εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι δομές έχουν ψυχές που εργάζονται, ανθρώπους και όχι ρομπότ, οι δομές δεν είναι απρόσωπες, έχουν πίσω τους εκατοντάδες και χιλιάδες οικογένειες που ζουν με τους μιθούς αυτούς, αρά το να απολύσεις κόσμοσ τώρα μέσα στην λαίλαπα των μνημονίων μόνο καλό δεν θα κάνεις.

Ναι η αναδίαρθρωση των υπηρεσιών-δομών του κράτους πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει, αλλά δεν πρέπει μέσα στην αναδιάρθρωση να σφαγιαστούν και οι εργαζόμενοι, το Δημόσιο έχει κενά μπορούν πολύ άνετα να καλύψουν άλλες οργανικές θέσεις.

Οι απόψεις που φτάνουν τις καταστάσεις στα άκρα δεν βοηθούν κανέναν... μόνο προβλήματα φέρνουν στον τόπό και η ΝΔ θα πρέπει να προσέξει τι λέει και τι θέλει να κάνει γιατί οι δομές κ.Σπυράκη έχουν ανθρώπους που την συντηρούν. Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.