Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Τώρα οι Ισλαμιστές βάζουν στο στόχαστρο και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου... αυτά είναι τα αποτελέσματα των Δυτικών παρεμβάσεων στην Μέση Ανατολή

Μετά την Παλμύρα, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να καταστρέψει και τον πολιτισμό της Αιγύπτου Με νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι τζιχαντιστές του ISIS προκαλούν –ξανά- και σοκάρουν την παγκόσμια γνώμη. Στο βίντεο δείχνει τη στιγμή της ανατίναξης του ναού του Ναμπού, όπως υποστηρίζουν, που χτίστηκε πριν από 2.500 χρόνια στην αρχαία πόλη των Ασσυρίων Νιμρούντ στο Ιράκ. Ένας τζιχαντιστής εμφανίζεται και δίνει νέα υπόσχεση για κατεδάφιση του Ναού, η απειλές όμως δεν σταματούν εκεί. Στο τέλος του υλικού που δημοσίευσαν οι ίδιοι, εμφανίζεται η τεράστια πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο, με τον τζιχαντιστή να υπόσχεται πως θα ανατιναχθούν «όλα τα αρχαία μνημεία που χτίστηκαν από άπιστους».

Πηγή Ηλεκτρονική έκδοση Εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.