Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Τριετούς και πενταετούς διάρκειας θεωρήσεις(βίζες) σε Ρώσους πολίτες. Αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 3εκατ Ρώσων τουριστών το φετινό καλοκαίρι!

Μετά τη συνάντηση που είχαν ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας Όλεγκ Σαφάνοφ και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης φαίνεται να διευθετήθηκε το θέμα και η Ελλάδα θα χορηγεί από εδώ και στο εξής θεωρήσεις τριετούς και πενταετούς διάρκειας σε όσους Ρώσους πολίτες δικαιούνται να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Ενδεικτικό του κλίματος αυτού είναι ότι τον Μάιο εκδόθηκαν από τις ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία, σύμφωνα με τον κ. Ξυδάκη, 90.000 βίζες, πολύ περισσότερες από τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Το ενδιαφέρον των Ρώσων είναι τεράστιο για τη χώρα μας και δεδομένου του εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Τουρκία είναι πολύ πιθανό οι να ξεπεράσουν το 1.500.000 τουρίστες, αν και έχει ακουστεί και ο απίστευτος αριθμός των 3.000.000 Ρώσων τουριστών.

- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.