Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ευρώπη υπό κατάρρευση..

Η Βρετανία έγινε ξανά μεγάλη, είπε όχι στους απίστευτους περιορισμούς στο εμπόριο που την έχει υποβάλλει η Ένωση, είπε όχι στους ηλίθιους νόμους της Ένωσης στην οικονομία είπε όχι στην λογική του λιονταριού και του ποντικιού. Η χώρα που μαζί με τις άλλες υπερδυνάμεις στο τέλος του Β ΠΠ καθόρισε τα σύνορα της σύγχρονης Ευρώπης με την ταπεινωμένη Ναζιστική Γερμανία στο καναβάτσο είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην σύγχρονη Νεοναζιστική οικονομική εξαθλίωση που θέλουν να υποβάλουν την Ευρώπη οι  Βερολινέζοι.

Η Μεγάλη Βρετανία θα βρει τον δρόμο της, τίποτα πλέον δεν την σταματά από το να γίνει ξανά μεγάλη. Το οικονομικό κέντρο της Ευρώπης το θέλουν ή δεν το θέλουν οι Ευρωπαίοι μετατοπίζεται στο Λονδίνο και στις άλλες μεγάλες πόλεις του Βασιλείου. Όλη παραοικονομία της Ε.Ε. σε δυο χρόνια που η Βρετανία θα είναι οριστικά έξω από τις πύλες της σύγχρονης οικονομικής κόλασης θα βρίσκεται στο Λονδίνο, ότι ήταν η Κύπρος τα προηγούμενα χρόνια με τα αμύθητα ποσά των Ρώσων που έρεαν ακατάπαυστα στο νησί. Δεν θα υπάρξει όμως μόνο η παραοικονομία και το παρκάρισμα απίστευτων ποσών στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και νέες εταιρίες κυρίως του Ναυτιλιακού τομέα που θα βρουν μόνιμο λιμάνι στην νέα Μεγάλη Βρετανία, απαλλαγμένες από την αθλιότητα των Ευρωπαϊκών νόμων, δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ θα βρουν ένα σίγουρο και χωρίς ανέμους λιμάνι σταθερότητας.

Το εμπόριο θα μπει σε νέες βάσεις αφού όλοι οι άθλιοι περιορισμοί της Ένωσης με την Βρετανία θα πάψουν να ισχύουν και έτσι η άνθηση του θα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο φόβος της Ευρώπης δεν ήταν το αν θα φύγει μια χώρα από την Ένωση.. ο φόβος είναι πόσα χρήματα θα μεταφερθούν σε αυτήν μετά την φυγή της από την Ένωση και στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας μιλάμε για το δεύτερο ίσως μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό κέντρο του πλανήτη. Μιλάμε για το κέντρο που οι Ρώσοι ολιγάρχες πλέον θα μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να τοποθετούν τα χρήματα τους. Το νέο κέντρο των εφοπλιστών, των νέων επιχειρηματιών, το κέντρο της λογικής στην οικονομίας και όχι το κέντρο της καταστροφικής φορολόγησης των πάντων.

Όπως βλέπετε ούτε σεισμοί υπήρξαν.. ούτε η Βρετανία αποκόπηκε από την γη, ούτε λιμοί την χτύπησαν, τα Χρηματιστήρια κινήθηκαν σε λογικές πτώσεις, το σοκ δεν ήταν αυτό που ανέμεναν τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, προς την ομαλότητα, την σωστή και δίκαιη φορολόγηση, την απεξάρτηση από τους βλαπτικούς νόμους της Ε.Ε. και την νέα αρχή της Μεγάλης Βρετανίας προς την οικονομική άνθηση.

Η διάλυση της Ε.Ε. είναι κοντά.. η ολική κατάρρευση έρχεται για το καλό των λαών, για το καλό των επόμενων γενεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.