Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αιφνίδιο θάνατο ενός 19χρονου στρατιώτη στην περιοχή του Προβατώνα του Έβρου.

Νεκρός βρέθηκε, σήμερα το πρωί, στρατιώτης που υπηρετούσε τη θητεία του σε στρατόπεδο του Προβατώνα Έβρου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του στον θάλαμο του στρατοπέδου και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός του νεαρού στρατιώτη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το εγερτήριο της 23ης Ιουνίου 2016, ο Στρατιώτης Θ.Α. της δυνάμεως της 7ΗΣ Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας, δεν ξυπνούσε. Ο Στρατιώτης είχε επιστρέψει από έξοδο το προηγούμενο βράδυ.

Άμεσα, διεκομίσθηκε στο ΣΤΕΠ, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης από γιατρό του Στρατοπέδου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.