Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Κατάλαβες τώρα Κοτζιά γιατί δεν έπρεπε να πας στην Αλβανία; Θέμα Τσάμιδων έθεσαν τα Αλβανά...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

Ομάδες Τσάμηδων διαδηλωτών επιχείρησαν να εμποδίσουν την απρόσκοπτη είσοδο του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα, στο κτήριο του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντιτμιρ Μπουσάτι.

Οι διαδηλωτές κατέλαβαν τον χώρο μπροστά στο ΥΠΕΞ και κραύγαζαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο». Ενώπιον όμως του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα η επίσκεψη, δόθηκε από την αλβανική κυβέρνηση εντολή στην αστυνομία να τους απομακρύνει σε μικρή απόσταση όπου παραμένουν συνεχίζοντας να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα καθώς η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κλίμα της επίσκεψης είχαν δυναμιτίσει δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο συνέδριο του κόμματος των Τσάμηδων ο οποίος ήγειρε ευθέως θέμα τσάμικου λέγοντας μάλιστα πως αυτό θα τεθεί κατά τις συζητήσεις με την ελληνική πλευρά στην επίσκεψη του κ.Κοτζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.