Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Μπράβο στο ΡΙΚ, σχετικά με την απόφασή του να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών, στις μεταδόσεις των αγώνων του EURO 2016, είπε σήμερα το ΔΗΚΟ.

Λευκωσία: Μπράβο στο ΡΙΚ, σχετικά με την απόφασή του να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών, στις μεταδόσεις των αγώνων του EURO 2016, είπε σήμερα το ΔΗΚΟ. 

Σε ανακοίνωσή του, το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρέτισε την απόφαση της Διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου «το οποίο προέβη σε διευθετήσεις, έτσι ώστε να μην προβάλλει τη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών στις μεταδόσεις των αγώνων για το Euro 2016». 

Συνεχίζοντας, αναφέρουν, «Θα ήταν πρόκληση, να διαφημίζεται από την κρατική τηλεόραση ή από οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, μια αεροπορική εταιρία, που δεν χρησιμοποιεί τα νόμιμα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία δεν αναγνωρίζει και που, αντίθετα, χρησιμοποιεί το παράνομο αεροδρόμιο του ψευδοκράτους». 

Τελειώνοντας, η ανακοίνωση εξηγεί πως η απόφαση αυτή ήταν μια συμβολική, αλλά και «επιβεβλημένη απόφαση, που όφειλε να πάρει η κρατική ραδιοτηλεόραση της ημικατεχόμενης από την Τουρκία, Κυπριακής Δημοκρατίας». 

Πηγή: philenews - See more at: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.