Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Panama Papers...μια ιστορία πολλών Τρις εκατ Δολαρίων! Μια ευγενική προσφορά της CIA...


Όλα τα ονόματα θα δημοσιευθούν αρχές Μαΐου, υπομονή.. μέχρι τότε όμως δείτε τα ονόματα που εμπλέκονται στην σελίδα που έκανε την αποκάλυψη.

Να σημειωθεί ότι ΔΕΝ θα δείτε ούτε ένα Αμερικανικό όνομα πολιτικού... αλλά θα δείτε πολλά Ρωσικά, Γερμανικά, Ευρωπαίοι γενικότερα, Ελληνικά και άλλα. Η αποκάλυψη αυτή είναι μια απάντηση στις Ρωσικές αποκαλύψεις(μέσω βίντεο) για τον Μιχάλ Κασιάνοφ ένας από τους σφοδρότερους πολέμιους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν,, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Ρωσίας από το 2000 έως το 2004 και είδε την ερωτική του ζωή(με πράκτορα της CIA) να εκτίθεται στην τηλεόραση. Με τον ίδιο να αποκαλύπτει στην ερωμένη του ότι χρηματοδοτείτε από την CIA!

Στόχος βέβαια των αποκαλύψεων είναι ένας και μοναδικός.. οι εταιρίες αυτές πρέπει να φορολογηθούν, διότι ο πλούτος που έχουν παρκάρει σε εξωτικούς προορισμούς είναι αμύθητος, αυτοί που γνωρίζουν, μιλούν για πολλά ΤΡΙΣ εκατ. Δολάρια! Και αυτά τα χρήματα κάθονται χωρίς να μπορεί να τα ακουμπήσει κανείς.

Φυσικά οι αποκαλύψεις αυτές δεν πρέπει να διαφύγουν της προσοχής μας και θα πρέπει η Ελληνική δικαιοσύνη να εξετάσει πολύ προσεκτικά όλα τα Ελληνικά ονόματα που θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.!

Και όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να διαρρεύσουν, αν η αγαπημένη μας CIA δεν έβαζε το χεράκι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.