Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Προπαρασκευαστικές πράξεις από ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ για να καταλύσουν την Δημοκρατία και να επιβάλουν το χάος στην χώρα.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.

εν συντομία θα αντιγράψω από τις πηγές τους, το τι έχει γίνει στην Αθήνα το τελευταίο 48ωρο.. τα γεγονότα δεν είναι τυχαία, συνδέονται μεταξύ τους, αφού η ρίζα του κακού είναι η ίδια, τα παρακλάδια αλλάζουν. Αναρχικές ομάδες ετοιμάζονται για να συγκρουστούν με την Δημοκρατία και τους θεσμούς της, παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεδιπλωθεί το σχέδιο τους, αλλά πλέον όλα τα γεγονότα εκεί οδηγούν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι ΜΚΟ και οι δήθεν αλληλέγγυοι μόνο να βοηθήσουν δεν θέλουν τους πρόσφυγες αλλά σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν χάος και να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους στην παραπαίουσα κυβέρνηση των Αθηνών.

Είδηση Νο1
Αλληλέγγυοι μπούκαραν με το έτσι θέλω την Παρασκευή στο ξενοδοχείο City Plaza στο κέντρο της Αθήνας (που παρέμενε κλειστό από το 2010, όταν χρεοκόπησε η επιχείρηση) και αφού έσπασαν κλειδαριές και λουκέτα προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου προκειμένου να το μετατρέψουν σε χώρο στέγασης παράνομων μεταναστών όπως αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες, από διαφορετικές εθνικότητες μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους/ες εργάζονται ήδη συλλογικά στην καθαριότητα, τις επισκευές και την οργάνωση του χώρου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα κανονικά ως ένα εγχείρημα αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, ως ένα κέντρο αγώνα»(!)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο που επέλεξαν οι αλληλέγγυοι με αυθαίρετη πρωτοβουλία τους να στεγάσουν παράνομους μετανάστες δεν έχει ρεύμα ούτε πυρασφάλεια κι είναι επτά όροφοι. Έχουν γεμίσει τον τόπο με λάμπες πετρελαιου για φως και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη και τους έχουν κλειδώσει μέσα.

Είδηση Νο2
Νυχτερινή επιχείρηση από ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στο Κορυδαλλό- Πώς τα ΕΚΑΜ σταμάτησαν εξέγερση μεταναστών και αναρχικών.

Σούπερ κοριός και drone που έκανε αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από τον Κορυδαλλό κατέγραψε ύποπτες συνομιλίες κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα τα ΕΚΑΜ και να πραγματοποιήσουν αιφνιαδιαστική εισβολή σε κελιά παράνομων μεταναστών και βαρυποινιτών. Οι πληροφορίες ήθελαν μεγάλο αριθμό αυτοσχέδιου οπλισμού να βρίσκεται μέσα στον χώρο των φυλακών και η επιχείρηση τέλειωσε με την άμεση μεταγωγή 11 μεγάλων ονομάτων σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άμεσα η επιχείρηση καθώς οι αναλύσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας έλεγαν ότι επίκειται εξέγερση και μεγάλη απόδραση στον Κορυδαλλό.

Υποκινητές, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αναλύσεις, ομάδα παράνομων μεταναστών βαρυποινιτών και αναρχικών. Για παράδειγμα, μετήχθησαν άμεσα από τον Κορυδαλλό οι Γεωργιανοί που πριν μερικά χρόνια δολοφόνησαν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στου Ρέντη, ο Αλβανός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον περιπτερά στη Λαμία, ένας συμπατριώτης του στο διαμέρισμα του οποίου είχε βρεθεί τεράστιος αριθμός όπλων και πυρομαχικών αλλά και δύο γνωστά ονόματα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που κατηγορήθηκαν για μεταφορά οπλισμού και τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης.

Μάλιστα, μετά την έφοδο των ΕΚΑΜιτών, την επόμενη ημέρα ακολούθησε σαρωτικός έλεγχος στα κελιά του παραρτήματος του Κορυδαλλού όπου κρατούνται μέλη του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς. «Όσο η Πώλα Ρούπα κυκλοφορεί ελεύθερη, μετά την προσπάθεια κινηματογραφικής απόδρασης με ελικόπτερο, τόσο τα μάτια και τα αυτιά των διωκτικών αρχών θα είναι στραμμένα στις περίεργες κινήσεις ατόμων μέσα στα σοφρωνιστικά καταστήματα» λένε με νόημα «πηγές» της Κατεχάκη.

www.pronews.gr

Eίδηση Νο3
Ενέδρα τη νύχτα σε αστυνομικούς της ομάδας «Ζ»

Αντιμέτωποι με μια ομάδα αντιεξουσιαστών, περίπου 40 ατόμων, βρέθηκαν χθες περίπου δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, δυο αστυνομικοί της ομάδας "Ζ" στην περιοχή των Πετραλώνων.

Οι δυο αστυνομικοί είχαν πάρει σήμα από το κέντρο επιχειρήσεων να κατευθυνθούν στην περιοχή όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους τα άτομα τα οποία άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια και πέτρες. Επιπλέον, άρχισαν να τους ξυλοκοπούν ενώ έριξαν στο οδόστρωμα τον έναν αστυνομικό με τη μηχανή του.

Ο δεύτερος αστυνομικός κατάφερε να βοηθήσει το συνάδελφο του και αφού ανέβηκαν και οι δύο σε μία μηχανή κατάφεραν να ξεφύγουν.

Οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν την άλλη μηχανή των αστυνομικών και έφυγαν ανενόχλητοι από το σημείο.


Είδηση Νο4
Ένταση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μπροστά από το Πολυτεχνείο με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και μολότοφ.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, οι νεαροί βγήκαν από το Πολυτεχνείο και έκλεισαν την Πατησίων. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, η ομάδα άρχισε να εκτοξεύει εναντίον τους πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία στις 7.30 το πρωί της Κυριακής.


Ας κάνουμε μια περίληψη των ανωτέρω.. στις Φυλακές οι κρατούμενοι με πρωτεργάτες τους Αναρχικούς επιχειρούν εξέγερση.. η οποία δεν προλαβαίνει να πάρει σάρκα και οστά αφού η ΕΛΑΣ είναι σε εγρήγορση. Όμως παρά τον περιορισμό τους σε ειδικούς χώρους των φυλακών, αυτοί συνεχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδια τους ανενόχλητοι! Στο Πολυτεχνείο όποτε θέλουν μπορούν με πολύ μεγάλη ευκολία να κλείσουν τους δρόμους και να διαλύσουν το κέντρο.. Ξενοδοχεία τα οποία είναι σε διαδικασία πώλησης, παραβιάζονται από ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ για να βρουν στέγη οι πρόσφυγες... σε κτίρια που ρεύμα δεν υπάρχει και άρα υπάρχει κίνδυνος με τις αυτοσχέδιες λάμπες πετρελαίου να λαμπαδιάσει το σύμπαν και να καεί όποιος βρίσκεται εντός του κτιρίου. Η Αστυνομία σε αυτή την περίπτωση... αγνοείται η τύχη της... απορίας άξιο γιατί δεν διαλύει την κατάληψη! Οι αναρχικοί πολύ εύκολα πλέον μπορούν να στήσουν ενέδρες στους άνδρες της ΕΛΑΣ και να καταστρέψουν ή και να απαλλοτριώσουν περιπολικά και μηχανές.

Μια κατάσταση... ΧΑΟΥΣ που; στο κέντρο της πρωτευούσης! Στην Αθήνα... ναι ναι στην Αθήνα. Τι κάνει η κυβέρνηση; ποιος ξέρει;! θα κοιμάται μάλλον..

Τα περιστατικά αυτά δεν είναι τυχαία.. οι αναρχικοί δρουν πάντα με σχέδιο και καλό θα είναι πριν το κακό πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, να το σταματήσουν οι της κυβερνήσεως. Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να κυβερνά με βάση του τι θέλουν οι ΜΚΟ, οι αλληλέγγυοι και οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ! Όταν σταματάς να κυβερνάς.. το καταλαβαίνει ο άλλος και σου παίρνει την εξουσία πίσω από την πλάτη σου, για να μην συμβεί αυτό και να μην υπάρξει άλλη φορά που η Αθήνα θα καεί απ΄άκρη σε άκρη, η κυβέρνηση μέσω των θεσμών που διαθέτει πρέπει να τους σταματήσει ΤΩΡΑ...ΧΘΕΣ! Είναι πολύ εύκολο στο σημείο που βρίσκεται η χώρα... να γίνει το κακό και μετά άντε να το σταματήσεις. 

Εδώ στο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ το ερώτημα αν θέλουν να κυβερνήσουν έχει τεθεί πολλές φορές στο παρελθόν και για διαφορετικές κυβερνήσει, όχι τύπου αριστεράς που έχουμε σήμερα.

Αν δεν θέλετε να κυβερνήσετε ή δεν μπορείτε η λύση είναι ΜΙΑ... Κυβέρνηση Εκτάκτου ανάγκης από τον ΣΤΡΑΤΟ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, την Ελληνική Δικαιοσύνη και από ανθρώπους του πνεύματος και της Ακαδημαϊκής κοινότητας! 

Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε μερικές εκατοντάδες αναρχικών τότε δεν είστε άξιοι για να κυβερνάτε τούτην εδώ την χώραν.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι της κυβερνήσεως... δεν χωρά άλλη καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.