Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, κ. Χρύση Παντελίδη

Δυστυχώς, η λασπολογία εναντίον του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου συνεχίστηκε και σήμερα από το Δήμαρχου Πάφο, ο οποίος πλέον μπερδεύει και τις ανακρίβειες που ο ίδιος και η εφημερίδα Πολίτης δημοσίευσαν.

Προκαλεί ακόμα εντύπωση το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πάφου ΔΕΝ κατονομάζει τη λεγόμενη πηγή των πληροφοριών του.

Επαναλαμβάνω, για ακόμα μια φορά προς τους λασπολόγους και τους συκοφάντες ότι:

1. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε σχέση ή ανάμιξη σε οποιοδήποτε σκάνδαλο.
2. Το μόνο δείπνο ανάμεσα στον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Γεώργιο Μπόμπολα έγινε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2007, στο πλαίσιο συναντήσεων του τότε Προέδρου με εκδότες και δημοσιογράφους (σημειώνω ότι ο κ. Μπόμπολας είναι εκδότης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και μεγαλομέτοχος του MEGA) και καθώς ήμουν παρών σε αυτό το δείπνο διαβεβαιώνω ότι αντικείμενο συζήτησης ήταν μόνο το Κυπριακό και οι επερχόμενες τότε προεδρικές εκλογές.

Όλα τα υπόλοιπα περί μυστικών ή άλλων δείπνων και συναντήσεων στην Κύπρο ή στην Ελλάδα είναι λάσπη, παραμύθια και συκοφαντίες με στόχο να πλήξουν τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, ο οποίος προφανώς ενοχλεί κάποιους ακόμα και μετά το θάνατό του.

Λευκωσία, 4 Απριλίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.