Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μπλεγμένος ξανά ο Παπασταύρου με εξωχώριες εταιρίες! Τι απαντά ο ίδιος... για μια ακόμα μαύρη σελίδα στην πολιτική του ζωή.




Σε τρεις εταιρείες ο Παπασταύρου
Τα ευρήματα προέρχονται από πολυετή έρευνα της Διεθνούς Κοινοπραξίας Ερευνητών - Δημοσιογράφων (ICIJ). Στη σελίδα της δική του καταχώρηση έχει και ο Σταύρος Παπασταύρου. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχε από το 2005 έως το 2014 στο ΔΣ των εταιρειών του Παναμά Green Shamrock Foundation και Diman Foundation ενώ από το 2006 έγινε αντιπρόεδρος του ιδρύματος Aisiosπου υπάρχει ακόμη και σήμερα.

http://tvxs.gr/news/ellada/o-proin-synergatis-toy-samara-stayroy-papastayroy-kai-sta-panama-papers

Στην απάντησή του προς τους δημοσιογράφους που έκαναν την έρευνα ο Σταύρος Παπασταύρου είπε αρχικά ότι δεν θυμόταν τις εταιρείες. Αργότερα πάντως… θυμήθηκε και υποστήριξε ότι το έκανε για «λογαριασμό δυο οικογενειακών φίλων» χωρίς να αποκομίσει οικονομικά οφέλη και ως εκ τούτου δεν είχε υποχρέωση να δηλώσει τη συμμετοχή του στις φορολογικές αρχές.

Αργότερα υποστήριξε ότι τα ΔΣ ήταν προορισμένα να λειτουργούν μόνο αν πέθαινε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κάτι που δεν συνέβη ποτέ για καμία από τις τρεις εταιρείες. Νομική εταιρεία που εκπροσωπεί το ίδρυμα Aisios σημείωσε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου παραιτήθηκε το 2012 και ποτέ δεν είχε δικαίωμα στα περιουσιακά στοιχεία του ιδρύματος, ούτε έλαβε ποτέ καμιά αμοιβή.

Πως το είχε πει ο Αντωνάκης; Να είχαμε 100 Παπασταύρους... ε 100 έχουμε αλλά offshore....

Ε Αντωνάκη;

ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ... ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.