Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Με ειρηνικές αντιδράσεις απαντούν οι κάτοικοι της Χίου, με βία και ξύλο η Κυβέρνηση, βάζοντας τα ΜΑΤ να δείρουν γυναίκες και νεαρά άτομα.

Το ξέσπασμα της βίας είναι πολύ κοντά.. η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί με κανέναν τρόπο, ειδικότερα όταν η Αστυνομία χτυπά τους κατοίκους των νησιών, αλλά μπροστά στους λαθρό-εισβολείς κάθεται ΠΑΝΑΓΙΑ!

Διαβάστε και φρίξτε...


Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.Το σκηνικό φόβου διατηρείται στα Ταμπάκικα με τους κατοίκους να αναφέρουν πως λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί στο χώρο που παραμένουν οι μετανάστες έπειτα από τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό 2 Ελλήνων από ΜΑΤ.

Μάλιστα, 1 μετανάστης φέρεται να διέφυγε από το χώρο που κρατούνται οι υπόλοιποι με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον ψάχνουν με φακούς στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.